UFC 268: Germaine de Randamie skadad, missar matchen mot Irene Aldana

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-09-10 12:39

Den forna fjäderviktsmästarinnan i UFC Germaine de Randamie kommer inte att gå sin planerade kamp mot Irene Aldana under UFC 268 den 6 november. Anledningen till de Randamies utgång ur galan skall vara en skada hon ådragit sig under träningen.

Germaine de Randamie missar UFC 268

Det fanns många förhoppningar på att bantamviktsmötet mellan Germaine ”The Iron Lady” de Randamie (10-4) och Irene Aldana (13-6) under UFC 268 skulle bli en underhållande kamp. Stilmässigt kunde man förvänta sig en stående batalj, där slag och sparkar skulle dominera matchbilden. Med varsin seger i ryggen, skulle även motivationen till att börja samla på sig en vinstsvit ha drivit de två kvinnorna framåt över canvasen.

Nu blir det dock inget av med det. De senaste rapporterna kring de Randamie vs. Aldana informerar om att den förstnämnde har ådragit sig en skada under träningen, och kommer inte kunna delta under galan den 6 november. Vilken typ av skada som orsakat de Randamies utgång ur UFC 268 framgår dock inte. Om UFC planerar att ersätta 37-åringen med en annan fighter är även det oklart. Aldana står ännu skriven som en av kombattanterna, dock finns det inte mycket information om potentiella motståndare.