UFC 273 Embedded: Avsnitt 1

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-04-05 19:33

Nu finns det första avsnittet av vlogserien UFC 273 Embedded tillgängligt på Youtube. Följ förberedelserna inför helgens gala, där bland annat fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovski och chan Sung Jung skall göra upp om bältet i divisionen.

UFC 273 Embedded I

Sin vana trogen har UFC åter en gång dokumenterat upptrappningen inför en av deras numrerade galor. Den här gången är det UFC 273, vilken äger rum till helgen, som står i kamerornas fokus. I det första avsnittet får vi följa med när bantamviktsmästaren i organisationen Aljamain ”Funk Master” Sterling (20-3) genomgår ett träningspass i sitt gym i New York. Hans motståndare till galan i titelutmanaren Petr ”No Mercy” Yan (16-2) spenderar även han tid i sitt gym belägget i Coconut Creek, Florida.

Utmanaren till fjäderviktstiteln Chan Sung ”The Korean Zombie” Jung (17-6) får en present av den tidigare dubbelmästaren i UFC Henry ”Triple C” Cejudo (16-2). Den regerande mästaren i fjädervikt, Alexander ”The Great” Volkanovski (23-1) genomgår likt de andra ett av de sista träningspassen innan helgens tillställning. Kampen med The Korean Zombie blir det tredje försvaret av bältet för australiensaren.

Se hela det första avsnittet av UFC 273 Embedded i videon nedan!