UFC 273 officiella trailer

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-04-04 17:30

Nu finns den officiella trailern för helgens gala UFC 273 tillgänglig på Youtube. Under lördagsnatten svensk tid kommer flertalet fighters att göra upp i oktogonen. Huvudmatchen är en titelkamp fjädervikt mellan mästaren Alexander Volkanovski och Chan Sung ”The Korean Zombie” Jung.

UFC och resten av MMA-världen är redo för ytterligare en storslagen gala med oktogonen som centrum. Till helgen kommer organisationens fjärde numrerade tillställning för året att braka loss i Jacksonville, Florida när UFC 273 kommer till staden. Främst på huvudkortet står två fjäderviktare i mästaren Alexander ”The Great” Volkanvoksvi (23-1) och Chan Sung ”The Korean Zombie” Jung (17-6), vilka skall göra upp om bältet i divisionen. Det är dock flertalet kamper i vilka mycket står på spel.

Co-main matchen kommer se den regerande bantamviktskungen Aljamain ”Funk Master” Sterling (20-3) genomföra sitt första försvar av tronen mot den tidigare titelhållaren i viktklassen Petr ”No Mercy” Yan (16-2). Sedan har vi även det svenske MMA-fenomenet Khamzat ”Borz” Chimaev (10-0), som återvänder till stridens arena för att försöka klättra kraftigt i welterviktsdivisionen i en batalj med brasilianaren Gilbert ”Durinho” Burns (20-4). Det är således mycket god underhållning som väntar till helgen. Nu kan du ta del av trailern inför galan, vilken har publicerats till Youtube av UFC!