UFC 287 Embedded: Avsnitt 3

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2023-04-06 10:41

Här är det tredje avsnittet av vlogserien UFC 287 Embedded, vilket nu är tillgängligt på UFC:s Youtube-kanal. Här kan du följa alla förberedelser som pågår inför lördagsnattens gala, vilken äger rum i Miami, Florida.

UFC 287 Embedded III

Dagarnas klocka tickar så sakteligen ner till helgen, där en storskalig UFC-gala kommer äga rum. Den här gången beger sig organisationen av till Florida, där lördagsnattens kamper skall brinna av i Miami-Dade Arena, Miami. Huvud- som preliminärkort är staplat till höjderna med underhållande matcher.

Inte minst skall mellanviktstiteln sättas på spel i en uppgörelse mellan mästaren Alex ”Poatan” Pereira (7-1) och den ständigt farlige Israel ”The Last Stylebender” Adesanya (23-2). Deras första möte slutade i en sällsynt förlust för Adesanya, som till helgen skall försöka återerövra sin titel i viktklassen.

Inför UFC 287 har UFC återvänt till Youtube med sin högt prisade vlogserie UFC Embedded. Här får man följa med de som skall gå kamper under galan i deras förberedelser under veckan som leder upp till tillställningen. UFC Embedded följer sitt sedvanliga schema och nu är det tredje avsnittet tillgängligt online. Se det här nedan!