UFC 288 Embedded: Avsnitt 4

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2023-05-05 15:14

Nu finns även det fjärde avsnittet av den hyllade vlogserien UFC 288 Embedded tillgängligt på organisationens Youtube-kanal. Här kan du följa förberedelserna inför helgens stundande gala, där flertalet spännande kamper är planerade att äga rum.

UFC 288 Embedded IV

Snart är det enbart cirka en dag kvar tills de tävlande under UFC 288 skall kliva in i oktogonen för att blöda inför publikens hänförda ögon. En numrerad UFC-gala är kulmen av MMA, där de bästa utövarna av kampsporten ställs mot varandra i en kamp om ära och rikedom.

Om ett nummer är tilldelat en av organisationens galor, är det en särskilt stor tillställning. Under året 2023 har UFC redan hunnit med fem av dessa och fler är att vänta. Nu till helgen kommer nästa att gå av stapeln, där inte minst huvudmatchen lovar om god underhållning och spänning.

Inför UFC 288 har organisationen återvänt till Youtube med sin omtyckta vlogserie UFC Embedded. Under sex avsnitt får fans av sporten följa med bakom kulisserna och de förberedelser som deltagarna går igenom. Tre av UFC 288 Embeddeds avsnitt har redan blivit publicerade under de gångna dagarna och nu är även det fjärde avsnittet tillgängligt. Se det här nedan!