UFC Free Fight: Se Thiago Santos vs Jimi Manuwa

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-09-30 18:19

Nu har UFC publicerat kampen mellan den brasilianske lätta tungviktaren Thiago Santos och engelsmannen Jimi Manuwa till Twitter. De två möttes i december 2018 i en kamp som Santos skulle vinna via knockout i den andra ronden. Santos möter landsmannen Johnny Walker i huvudmatchen under helgens kommande gala.

Thiago Santos mörbultar Jimi Manuwa

Den 8 december 2018 ställdes Brasiliens Thiago ”Marreta” Santos (21-9) mot Englands Jimi ”Poster Boy” Manuwa (17-6) i en lätt tungviktsmatch under UFC 231. Kampen skulle visa sig bli den näst sista i Manuwas UFC-karriär, vilken avslutades med ett antal förluster. Santos såg till i matchen att ge engelsmannen sin tredje förlust på raken, och det på ett avsevärt våldsamt vis. Endast cirka 40 sekunder in i den andra ronden landade ”Marreta” en hänsynslös vänsternäve som sänkte Manuwa ner till canvasen i ett medvetslöst skick.

Nu har UFC sett det som lämpligt att lägga upp den kampen på sin YouTube-kanal. Detta för att bygga upp förväntningarna inför Santos möte med landsmannen Johnny Walker (18-5) till helgens gala. De två brasilianarna kliver in i oktogonen som huvudmatch, där de sätter sina rankningar på spel i jakt på titeln i divisionen! Se Santos vs. Manuwa i videon nedan!