UFC Vegas 48 Free Fight: Se Jamahal Hill vs. Ovince St. Preux

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-02-18 17:08

Nu finns den lätta tungviktskampen mellan Jamahal Hill och veteranen Ovince St. Preux tillgänglig på Youtube. De två möttes i december 2020 i en match som Hill skulle komma att vinna genom TKO i den andra ronden. Hill möter Johnny Walker i huvudmatchen under helgens UFC-gala i Las Vegas.

Jamahal Hill hamrar sönder OSP

Det var med buller och bång som den amerikanske lätta tungviktaren i UFC Jamahal ”Sweet Dreams” Hill (9-1, 1 NC) avslutade sitt fighter-år 2020. Den 5:e december ställdes han mott en sann veteran i UFC-sammanhang Ovince ”OSP” St. Preux (25-16). Kampen de två emellan pågick fram tills cirka tre och en halv minut in i den andra ronden, där bataljen fick ett abrupt slut. Hill lyckades besegra den åldrande OSP genom en imponerande TKO.

Hill står att möta brasilianaren Johnny Walker (18-6) i vad som på papperet lovar bli en våldsam kamp nu till helgen. De två lätta tungviktarna kliver in i oktogonen som huvudmatch under UFC Vegas 48. Inför mötet har organisationen sett det som lämpligt att publicera Hills nedmontering av OSP till deras Youtubekanal. Se Hill vs. OSP i videon nedan!