Alexander Gustafsson satt att möta Ovince Saint-Preux under UFC 282

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-10-12 19:05

Den svenske lätta tungviktaren i UFC Alexander Gustafsson skall vara redo för sin andra match under 2022. Den 10:e december är ”The Mauler” planerad att återigen sätta foten i oktogonen mot veteranen Ovince Saint-Preux under UFC 282.

Alexander Gustafssons andra match för året

Det blev ingen hyllad, triumfatorisk eller lyckosam återkomst till oktogonen för Alexander ”The Mauler” Gustafsson (18-8). Den nu 35-årige svensken klev in i oktogonen den 23:e juli, efter 2 år av frånvaro från sporten. Väl där mötte han Ukrainas Nikita ”The Miner” Krylov (29-8) i en kortvarig och våldsam kamp.

Krylov behövde endast cirka en minut på sig för att avsluta Gustafsson med slag och därmed ge ”The Mauler” hans fjärde förlust på raken via avslut. Ack den som ger sig dock. De senaste rapporterna kring Gustafsson och hans fortsatta karriär i UFC säger att han nu kommer vara redo att åter kliva in i oktogonen.

Det är till UFC 282, en gala som äger rum den 10:e december, som han kommer gå en kamp mot en gammal veteran i organisationen. Ovince ”OSP” Saint-Preux (26-16) kommer stå för motståndet i slutändan av det här året. Till skillnad från Gustafsson, kommer den 39-årige OSP från en seger i sin senaste match, där han besegrade legendaren Mauricio ”Shogun” Rua (27-13-1) i maj månad.