UFC Vegas 54 Free Fight: Se Ryan Spann vs. Misha Cirkunov

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-05-13 10:41

Nu finns den lätta tungviktsmatchen mellan Ryan Spann och Misha Cirkunov tillgänglig på Youtube. De två möttes i mars månad förra året i en kamp som Spann skulle komma att vinna via TKO i den första ronden. Spann möter Ion Cutelaba under helgens gala UFC Vegas 54.

Ryan Spann hamrar Misha Cirkunov

Det var med råge som den amerikanske UFC-fightern Ryan ”Superman” Spann (19-7) tog segern i sin första match under 2021. I mars förra året ställdes han mot letten Misha Cirkunov (15-8) i en lätt tungviktskamp som skulle få sig ett abrupt slut. Bara cirka en minut och tio sekunder in i mötet lyckades Spann finna avslutet via TKO. Vinsten blev hans femte i organisationen samt välbehövlig med tanke på att han led sin första UFC-förlust i den föregående matchen.

Spann är nu redo att återigen kliva in i oktogonen efter att ha fallit offer för ytterligare en förlust. Den här gången skall han visa på sina MMA-förmågor mot rumänen Ion ”Hulk” Cutelaba (16-6-1, 1 NC) under UFC Vegas 54 som äger rum nu i helgen. Inför ”Superman”s första framträdande i oktogonen för året, har UFC sett det som lämpligt att publicera en av hans tidigare matcher till Youtube. Valet föll på mötet med Cirkunov.

Se Ryan Spann vs. Misha Corkunov i videon nedan!