UFC Vegas 54 Free Fight: Se Ion Cutelaba vs. Khalil Rountree

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-05-11 17:16

Nu finns den lätta tungviktsmatchen i UFC mellan Ion Cutelaba och Khalil Rountree tillgänglig på Youtube. De två möttes i september 2019 i en kamp som Cutelaba skulle komma att vinna via TKO i den första ronden. Cutelaba möter nu Ryan Spann under helgens gala UFC Vegas 54.

Ion Cutelaba mosar Khalil Rountree

Det har inte gått särskilt bra för den rumänske MMA-fightern Ion ”The Hulk” Cutelaba (16-6-1, 1 NC) i UFC den senaste tiden. Efter att tidigare ha varit en sann kraft att räkna med i organisationens lätta tungviktsdivision, har den nu 28-årige Cutelaba enbart tagit en seger på sina fyra senaste framträdanden i oktogonen. Den sista gången vi fick se honom gå en match, lyckades ”The Hulk” dock få med sig en seger.

Han kan således påbörja något av en vinstsvit nu, om han även lyckas besegra amerikanen Ryan ”Superman” Spann (19-7) under helgens tillställning UFC Vegas 54. Inför matchen har UFC sett det som lämpligt att publicera en av Cutelabas tidigare kamper till Youtube. Valet föll på hans imponerande seger över Khalil ”The War Horse” Rountree (10-5, 1 NC) från september 2019. I den matchen lyckades Cutelaba visa på sin förmåga att avsluta sina motståndare genom en TKO redan i den första ronden.

Se Ion Cutelaba vs. Khalil Rountree i videon nedan!