in ,

Uppgifter: Conor McGregor match mot Donald Cerrone blir en titelmatch

Det går inte en dag i MMA-världen utan att man funderar på Conor McGregors framtid och nästa steg. Den irländske superstjärnan är sedan han fick sitt straff av Nevadas idrottskommitté helt fri nu att bli inbokad för en ny fight.

Den motståndare som det snackats mest om är Donald “Cowboy” Cerrone. Veteranen Cerrone gick inför sin senaste match ner tillbaka till lättvikt och har trots att han hunnit bli 35 år gammal mycket kvar att ge.

Det faktum att både Cerrone och McGregor visat intresse för att mötas är en sak. Det viktiga är vad UFC anser och eftersom Dana White verkar gilla matchningen så är det troligt att fighten blir av.

Det många däremot inte föreställt sig är att det skulle ligga ett bälte i potten. Enligt “Cowboy” så kommer hans potentiella match mot McGregor att gälla ett interim-bälte i lättviktsdivisionen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Good News @thenotoriousmma looks like we get to fight for 155 Interim Title 🇺🇸vs🇮🇪 @properwhiskey vs @budweiser

Ett inlägg delat av Donald Cerrone (@cowboycerrone)

Kritik mot förslaget

Anledningen till att det kan bli så beror på att nuvarande mästaren Khabib Nurmagomedov är fortsatt avstängd och själv sagt att han inte tänker gå match för än senare i höst när UFC återvänder till MSG i New York.

Många experter och fans är dock kritiska till att McGregor vs Cerrone skulle vara om bältet då de anser att ingen av dem gjort sig förtjänt av det.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *