UFC Vegas 81: Barboza vs. Yusuff – Matchkort, sändningstider och odds

UFC

Författare: Ralph Nordahl

Publicerad: 2023-10-12 22:43

Det är ännu en spännande UFC-gala som äger rum i hemmaarenan Apex i Las Vegas, och natten till söndag bjuds vi på en efterlängtad huvudmatch i fjädervikt.

Edson Barboza möter Sodiq Yusuff

Den respekterade och långvariga toppfightern i UFC, Edson Barboza (23-11), gör sin andra framträdande i oktagonen i år. Den 13:e rankade Barboza imponerade senast med en spektakulär knockout-seger över Billy Quarantillo. Innan detta hade den tidigare lättviktsutmanaren mött några hårda motståndare som Bryce Mitchell och Giga Chikadze.

I UFC Vegas 81 ställs Barboza mot den framåtskridande nigerianska talangen Sodiq Yusuff (13-2), som för närvarande har en imponerande segersvit med två raka vinster. Yusuff, rankad som nummer 11, besegrade förra året både Alex Caceres och Don Shainis och har nu sin syn på att avancera i viktklassen.

Brassemöte i galans co-main event

I de delade huvudmatchen för kvällen kommer flugviktsdivisionen att lysa när Jennifer Maia (21-9), rankad som nummer 9, möter Viviane Araújo (11-5) som för närvarande är rankad som nummer 11.

Jennifer Maia, en erfaren brasiliansk fighter, går in i galan med en imponerande rad av två raka segrar. Hennes landsmaninna, Viviane Araújo, däremot, har upplevt två raka förluster. Det här mötet i flugvikt lovar att bli en spännande strid om positioner och möjligheten att närma sig en titelchans i divisionen.

Så spännande som någonsin, UFC Vegas 81 bjuder på en kväll full av action och dramatik i oktagonen, med några av världens bästa fighters som gör upp om ära och positioner. Håll koll på nattens händelser då vi följer allt i realtid.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 01:00 och sänds på Viaplay den 15 oktober)

UNDERKORT (Startar klockan 22:00 och sänds UFC Fight Pass den 15 oktober)