UFC Vegas 92: Barboza vs. Murphy – Matchkort, sändningstider och odds

UFC

Författare: Ralph Nordahl

Publicerad: 2024-05-17 15:32

Denna helg är det dags för ännu en spännande UFC-gala i organisationens högkvarter Apex. På huvudkortet står en viktig match i fjädervikt mellan veteranen Edson Barboza och den lovande stjärnan Lerone Murphy.

Edson Barboza vs. Lerone Murphy

I galans main event ser vi den brasilianska veteranen Edson Barboza, som har imponerat i UFC i hela 14 år, ta sig an den obesegrade engelsmannen Lerone Murphy. Barboza, rankad 11:a i fjäderviktsdivisionen, kommer in i matchen med en stark tvåmatchers segersvit. Senast besegrade han Sodiq Yusuff via enhälligt domslut i oktober.

Lerone Murphy, som hittills har sex segrar i UFC, har visat stor potential och hoppas kunna använda denna match som en trampolin in i rankingen. Senast såg vi honom besegra Joshua Culibao via enhälligt domslut.

Spännande matcher på huvudkortet

Utöver huvudmatchen bjuder huvudkortet på flera intressanta matcher. I den delade huvudmatchen möts welterviktarna Khaos Williams och Carlston Harris. Dessutom får vi se den erfarna Angela Hill försöka bli den andra i organisationen att besegra 9:e rankade Luana Pinheiro.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 01:00 och sänds på Viaplay  natten till söndag den 19:e maj)

UNDERKORT (Startar klockan 22:00 och sänds på UFC Fight Pass den 18:e maj)