Speltips: Alexander Volkov vs Derrick Lewis – tar matchen slut i förtid? Se oddsen

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-04 00:00

UFC 229 innehåller inte bara en bra match, den mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor, utan flera högklassiga möten.

En av dem är tungviktsmötet mellan titelaspiranterna Alexander Volkov och Derrick Lewis. En tre ronders match mellan två topprankade herrar som gärna vill ta sig ett steg närmare en titelchans.

I en intervju med MMAjunkie.com säger ryske Volkov att han förväntar sig en chans på bältet ifall han gör bra ifrån sig på lördag.

I believe that if I show a good performance, the UFC will give me the opportunity to fight the champion next.

Spela på matchen

Utifrån de släppta oddsen inför matchen är det tydligt att spelbolagen favoriserar just Volkov. Men det kommer bli jämnt. Hans motståndare Lewis är ingen duvunge och har lång erfarenhet av att tävla på den här nivån. Lewis har sedan UFC-debuten 2014 hunnit med hela 14 matcher. Det innebär nästan fyra per år, en imponerande siffra för en tungviktare.

Ett hett tips för matchen är att den tar slut i förtid, antingen via knockout eller submission. Volkov har bara gått till domslut i 27 procent av sina matcher medan Lewis bara gjort det 16 procent av gångerna. Det är därför inte en allt för kvalificerad gissning att även detta stjärnmöte tar slut inom tre ronder.

Unibet erbjuder oddset 1.55 på att matchen inte går tiden ut, och 2.65 om den gör det.

Betfair kan du spela på vilket sätt som matchen tar slut. KO/TKO ger 1.66 gånger pengarna, submission ger 11.00 medan domslut ger 2.37.

Tror du att matchen tar slut innan 1,5 ronder så kan du spela det till oddset 2.00 på Mobilebet. Över 1,5 ronder ger 1.66 gånger pengarna.

All information om UFC 229 hittar du här.

Missa inte årets bästa kampanj där man får en exklusiv t-shirt samt 100X i odds på Conor samt 60X i odds på Khabib. Den kampanjen får ni inte missa! Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips