in , ,

Inför UFC 229 – Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov

All information ni behöver om UFC 229 och titelmatchen mellan Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov

ufc 229 conor mcgregor vs khabib nurmagomedov poster


Betting & Odds | Matchkortet


Den 6 oktober kommer T-Mobile Arena i Las Vegas Nevada att vara skådeplats för årets största MMA-händelse, UFC229. Efter närmare två års frånvaro är Conor ”The Notorious” McGregor redo att göra comeback. Det är något MMA-världen har väntat på. Redo att välkomna honom tillbaka är ingen mindre än den obesegrade (26-0) Khabib ”The Eagle” Nurmagomedov. Den regerande mästaren i lättvikt. De två gör alltså upp om Nurmagomedovs lättviktsbälte. Ett bälte han vann genom att besegra Al Iaquinta, som agerade inhoppare på mindre än ett dygns varsel. McGregor, som fråntogs bältet pga inaktivitet, är nog rejält sugen på att återta vad han anser vara ”sitt” bälte. För UFC, som har kämpat med låga tittarsiffror, är McGregors återkomst en ytterst glädjande nyhet. Även om irländaren har tenderat att skapa negativa rubriker på sistone finns det inget tvivel rörande vem som är UFCs största namn.UFC 229 Betting och odds

MMABETZ ÄR STÖRST INOM MMABETTING OCH DÄRFÖR HAR VI KUNNAT FÖRHANDLA FRAM EXKLUSIVA SUPERODDSBOOSTAR INFÖR UFC 229, KOLLA DESSA:

50X PENGARNA PÅ CONOR MCGREGOR, CASH OCH OMSÄTTNINGSFRITT

Till Unibet Kampanjen

60X PENGARNA PÅ KHABIB NURMAGOMEDOV, VINSTEN BETALAS UT SOM FREEBET

Till Betfair Kampanjen

Kort efter att matchen mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor offentliggjordes lanserade spelbolagen sina odds för matchen. Ryssen som har hållit sig aktiv ses av spelbolagen som favorit. Hans insatser mot Edson Barboza och Al Iaquinta tyder på att McGregor kan vänta sig en tuff utmaning i comebacken. Irländarens frånvaro från oktagonen gör det svårt att bedöma vilken form han är i och eventuell ringrost. Han kan dock aldrig räknas ut på förhand, något som oddssättarna är väl medvetna om.

Vi på MMABetz har såklart all information inför matchen. Vi kommer även att ha grymma deals på spel inför galan. Som bettingintresserad lönar det sig att besöka MMABetz och hålla sig uppdaterad inför UFC 229. Såhär ser spelbolagens aktuella odds ut inför matchen.


Unibet håller Khabib Nurmagomedov som favorit til 1.55 medan McGregor ger 2.45 gånger pengarna.

Mobilebet håller Khabib Nurmagomedov som favorit till 1.58 medan McGregor ger 2.50 gånger pengarna.

Betfair håller Khabib Nurmagomedov som favorit till 1.61 medan McGregor ger 2.25 gånger pengarna.

Bet365 håller Khabib Nurmagomedov som favorit till 1.61 medan McGregor ger 2.37 gånger pengarna.

Betsafe håller Khabib Nurmagomedov som favorit till 1.60 medan McGregor ger 2.33 gånger pengarna.


Se alla spelbolag & odds bonusar


Detta är inte de enda odds som är tillgängliga inför galan. Utöver huvudmatchen finns det odds att tillgå för två andra matcher på UFC 229. Sergio Pettis är knapp favorit att besegra Jussier Formiga. Vår svenska hjältinna, Lina Länsberg, är underdog inför fighten mot Yana Kunitskaya.

Alla de oddsen kan ni hitta nedan:

Odds-Mcgregor-mot-khabib

Ett fullspäckat matchkort inför UFC 299

Galans huvudmatch är en riktig stormatch mellan två fighters av yttersta världsklass. Nurmagomedov och McGregor är stjärnor och har båda vad som krävs för att besegra den andre. En livsfarlig och obesegrad grappler ställs mot en likaledes giftig striker med närmast kirurgisk precision. Rent idrottsligt är detta så bra som det kan bli. Mma på högsta nivå. Dessutom så gillar de inte varandra – tvärtom. Det finns genuina känslor av ogillande – kanske till och med hat – vilket bussattacken var ett tydligt exempel på.  Räkna med att det kommer att utväxlas hårda ord i uppbyggnaden till fighten. Det blir en extra krydda till vad som redan är en utomordentligt intressant match.

Det är inte bara huvudmatchen som lockar på UFC 229. Även resten av galan ser ut att bjuda på en del intressanta matcher. Derrick ”The Black Beast” Lewis (#2) ställs mot ryssen Alexander Volkov (#5) i en mycket intressant tungviktsmatch. Vinnaren av denna fight kommer i allra högsta grad att blanda sig i titeldiskussionen i viktklassen.

Sergio Pettis (#2) möter Jussier Formiga (#5) i en match med relevans för toppen i flugviktsdivisionen. Tyvärr för Pettis så förlorade han nyligen mot mästaren Henry Cejudo, vilket sannolikt kommer att fördröja en eventuell titelchans. Formiga har inga sådana förhinder och en vinst placerar honom i en mycket bra position.

Ovince St. Preux (#7) ställs mot den talangfulle Dominick Reyes (#12) i en fight som är av betydelse för topp 10 i lätt tungvikt. OSP är väldigt ojämn i sina prestationer men när han har en bra kväll så är han riktigt farlig. Reyes har sett lovande ut och är definitivt ett namn för framtiden. Först måste han dock ta sig förbi OSP och det är ett stort steg uppåt ifråga om kvalitet på motstånd.

Den kvinnliga stråvikten bjuder på ett intressant möte. Michelle Waterson (#7) ställs mot Felice Herrig (#8) i en match up mellan två rankade och erfarna fighters. Dessa båda har en bit till toppen av divisionen men en vinst här vore ett bra första steg.

Den unge karismatiske ”Sugar” Sean O’Malley ställs mot mexikanen Jose Quinones i vad som har potential att bli en riktigt underhållande fight. Det är ingen tvekan om att UFC vill göra en stjärna av O’Malley. Quinones kommer dock bli en tuff nöt att knäcka. Om O’Malley lyckas besegra den tuffe mexikanen tar han ett rejält kliv i sin utveckling.

Ryan LaFlare möter Tony Martin i en welterviktsbatalj. Det är en match mellan två tuffa herrar i mittenskiktet av divisionen. Vår egen Lina Länsberg kommer att gå match på UFC 229. Hon tae sig an den tuffa ryskan Yana Kunitskaya. Brassen Alan Patrick ställs mot amerikanen Scott Holtzman i en lättviktsfight.

Ett intressant rykte säger att Kevin Lee (#5) tränar inför galan trots att han ännu inte har någon motståndare. Han har utmanat Anthony Pettis (#8) i sociala medier men ännu inte fått något svar. Kanske finns det en tanke om att han ska agera möjlig ersättare för det fall att någon av Nurmagomedov eller McGregor skulle få förhinder. Det ser minst sagt lovande ut även på resten av matchkortet. Det kan inte heller uteslutas att det dyker upp fler namnkunniga fighters på kortet innan det är dags.

Avslutning

Det gångna året har varit tufft för UFC. Därför var det ingen överraskning att man stod med öppna armar när McGregor hade klarat av sina juridiska problem. Alla tidigare hårda ord var nu glömda och förlåtna. Vi som har följt sporten, och Dana White, ett tag vet att det är såhär det funkar. Även om man stundtals kan irritera sig på hyckleriet och dubbelmoralen i UFCs agerande så är det svårt att inte känna upphetsning inför McGregors återkomst. Han är trots allt den största stjärna sporten har och hans närvaro behövs.

UFC 229 är ett bra matchkort med en handfull intressanta matcher och några inte fullt så intressanta matcher. Det är dock uppenbart för alla som följer mma att huvudmatchen förväntas bära kortet som helhet. Det kommer den sannolikt att göra. Goda försäljningssiffror vore verkligen välkommet för UFC. Galan kommer att bli en värdemätare på hur starkt varumärke UFC och Conor McGregor har 2018. För oss mma-fans är den stora belöningen att få se Nurmagomedov och McGregor göra upp i buren. Det har definitivt potential att bli något utöver det vanliga.

Promo video UFC 229


UFC Nyheter

Alla speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *