TID KVAR:

Jessica Andrade vs. Weili Zhang

UFC Fight Night Shenzhen - Kina

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Speltips: Så slutar alla matcher på underkortet för UFC Sverige

Author: Kevin Lundgren

Published: 2019-06-01 00:00

UFC Sverige är bara några timmar bort. Mycket fokus har varit på huvudmatchen där Alexander Gustafsson tar sig an Anthony Smith. Läs mer om den matchen här!

Nu går vi igenom och tippar matcherna på underkortet.

Rostem Akman vs. Sergey Khandozhko

En chans som kom från ingenstans efter att Sergeys tilltänkta motståndare skadade sig. Svensken Akman gick nyligen match på Superior Challenge och är därför fräsch och i form. Han har ett record på 6-0 och stor erfarenhet från amatörscenen. Ryssen Sergey är dock rejält mycket mer erfaren då han gått hela 31 proffsmatcher. Men även han gör UFC-debut idag. Eftersom Sergey däremot har ett fullt camp för denna fight så måste vi tyvärr gå på honom.

Seger för Sergey är vårt tips.

Odds: Betfair ger 1.50 för Sergey.

Lina Länsberg vs Tonya Evinger

En svår match för svenske Länsberg. Evinger är både tuff och erfaren. Om Lina kan hålla sig borta från grapplingen så är hennes chanser stora. Länsberg är en bättre atlet än Evinger som förlitar sig mer på tuffhet och teknik än på fysik. Länsberg har förberett sig noggrant med sin tränare Akira Corassani på hemmaplan vilket man inte ska underskatta.

Spelvärdet på Länsberg är oerhört bra och därför hamnar tipset på henne.

Odds: Betfair ger 3.20 för Länsberg.

Stevie Ray vs Leo Santos

Santos är en väldigt skicklig brasse men han har inte varit aktiv på över 30 månader. Därtill så börjar han närma sig 40 år. Trots Santos obesegrade statistik i UFC så tror vi Ray kommer bli för mycket. Ray behöver inte oroa sig för ringrost och kommer troligen bygga vidare på sin senaste match i oktober då han vann på domslut. Att oddset på Ray är så högt gör det hela än mer spelbart.

Odds: Betfair ger 2.70 för Ray. 

Nick Hein vs Frank Camacho

Båda herrarna är tuffa men just Camacho har ett hjärta utöver det vanliga. Han är inte den mest tekniske eller komplette fightern i UFC men han är svår att avsluta, driver alltid framåt och dessutom slår han lika hårt som en häst sparkar. Den här matchen kommer att sluta med tidig knockout och vi tror att det är Camacho som kommer leverera den.

Odds: Betfair ger 1.80 för Camacho. 

Bea Malecki vs Duda Santana

Båda damerna gör debut här i bantamvikten och båda är relativt gröna när det kommer till MMA. Det som svenskan Malecki har är massa kampsportserfarenhet. Som gammal Muay thai-mästare så är inte det här med fighting på högsta nivå en ny grej för henne. Bea är dessutom väldigt lång för viktklassen och som hon berättat i dagarna så har viktminskningen gått utmärkt. Vi tror på en klar seger för just Malecki.

Odds: Betfair ger 1.72 för Malecki.

Damir Hadzovic vs Christos Giagos

Danmarks egen Hadzovic är en ganska underskattad fighter som inte får så mycket uppmärksamhet. Han är stark och ganska komplett. Då han ofta bara tävlar på europeiska galor så går han under radarn för många utanför kontinenten. Mot Giagos blir det inte lätt – men i slutändan kommer Hadzovic driv och jävlaranamma att vara avgörande. Seger för Hadzovic är vårt tips.

Odds: Betfair ger 1.50 för Hadzovic.

Darko Stosic vs Devin Clark

Clark är en mycket begåvad brottare och en grymt bra atlet. Men han har inte lyckats få ihop allt och framför allt jobba upp sin striking. Stosic å andra sidan har en underskattad brottning och superpower i sina slag men också riktigt giftiga “low kicks“. För att Clark ska kunna överleva detta behöver han plocka ner Stosic gång på gång och det tror vi inte han lyckas med. Vårt tips är att Stosic vinner.

Odds: Betfair ger 1.85 för Stosic. 

Joel Alvarez vs Danilo Belluardo

Belluardo kommer ha en tydlig strategi i den här fighten och det är att ta ner och kontrollera Alvarez. Eftersom Alvarez är ganska oslipad och gärna tar risker så lär han inte bli svår att plocka ner. Om Belluardo bara inte fastnar i en submission så kommer han ta hem vinsten på poäng. Det tror vi heller inte att han gör. Italienaren Belluardo vinner!

Odds: Betfair ger 1.82 för Belluardo. 

Superkampanj

Ta del av vårt erbjudande som levereras i samarbete med Betfair som tillåter ett riskfritt spel på 450 kronor! Du får dessutom en exklusiv t-shirt på köpet (värde 299 kr). 
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips

FLER NYHETER

De 5 största skrällarna i MMA-historien

Det har funnits en rad stora plot twists när det kommer till stora MMA-matcher. Genom...

LÄS MER

Alexander Gustafsson kan göra comeback: Det kliar som fan i fingrarna

Sveriges största MMA-stjärna någonsin Alexander 'The Mauler' Gustafsson, 32 år, valde i juni att lägga...

LÄS MER

Stipe Miocic knockar Daniel Cormier i rond 4 – återtar tungviktsbältet

En nygammal mästare återtog  tungviktstronen under nattens UFC 241. Den forne mästaren Stipe Miocic lyckades...

LÄS MER

Nate Diaz besegrar Anthony Pettis – vill möta Jorge Masvidal

Efter att ha varit borta från fightingscenen i över tre år, återvände fanfavoriten Nate Diaz...

LÄS MER
More News

RELATERADE ARTIKLAR

UFC Sverige: Lina Länsberg tar en skrällseger i Globen

Lina Länsberg vann sin match mot tuffe Tonya Evinger på domslut. Evinger gjorde ingen hemlighet...

LÄS MER

UFC Sverige: Bea Malecki vinner sin debut via submission

Svenska bantamviktaren Bea Malecki vann sin UFC-debut mot Eduarda Santana i Globen. Malecki hade en...

LÄS MER

UFC Sverige: Tråkig förlust för Rostem Akman i UFC-debuten

Rostem Akman förlorade i UFC-debuten Den svenske welterviktaren förlorade ett kontroversiellt domslut mot ryssen Sergey Khandozhko. Akman...

LÄS MER

UFC Sverige: Sarps bästa speltips

Vår spelexpert Sarp Yesil går igenom matcherna på lördagens UFC Sverige och levererar sina speltips. Superkampanj Missa...

LÄS MER