Speltips: Grymma odds för Artem Lobov vs Michael Johnson

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-26 00:00

Artem Lobov har under sina år i UFC blivit något av en kultfigur. Mycket på grund av att han så tydligt är favoriserad enbart på grund av sin vänskap till Conor McGregor.

Nu på UFC Fight Night 138 i Moncton i Kanada så möter Lobov den formmässigt svajiga amerikanen Michael Johnson.

Lobov skulle egentligen ha mött Zubaira Tukhugov men efter bråket på UFC 229 där Tukhugov attackerade McGregor med slag efter matchen mot Khabib Nurmagomedov så valde UFC att plocka isär den fighten.

Båda gillar boxning

Johnson är enligt många en svårare motståndare för just Lobov. Johnson må ha förlorat fem av sina sju senaste matcher men han har hela tiden mött topprankat motstånd. Johnson är väldigt explosiv fighter med bra krut i nävarna.

Lobov i sin tur har ett än mer negativt record. Ryssen har förlorat fler matcher än vad han har vunnit och kommer i dagsläget från två raka torskar. Han är också en stående fighter som framför allt förlitar sig på boxning.

Höga odds för Lobov

Johnson är en superklar favorit enligt spelbolagen. Unibet erbjuder så lite som 1.15 för Johnson och hela 5.25 för Lobov. Det råder inga tvivel om vem som bör vinna den här matchen. Men man bör vara påmind om att Johnson ändå är en sent inkallad ersättare och att Lobov kan slå hårt. En träff är allt som krävs. Oddset för att Lobov vinner på knockout är riktigt bra, nämligen 11.00 gånger pengarna.

En annan trolig utgång som man kan spela på i den här matchen är huruvida den går alla tre ronder eller inte. Sannolikt tar matchen slut innan tiden går ut och förmodligen gör den det på knockout och inte submission. Oddset för att någon vinner på avslut är 1.62.

Det finns flera spelvärda odds för just matchen mellan Lobov och Johnson på Unibet. In och kika redan nu!

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips