UFC Fight Night 138: Två solklara spikar identifierade – se oddsen

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-20 00:00

MMAbetz har analyserat kommande UFC Fight Night 138 i Moncton, Kanada, för att hitta de bästa favoriterna. Matcher som spelare kan spika på sin spelkupong och möjligen spela i system med andra matcher för att spetsa till slutoddset.

Thibault Gouti vs Nasrat Haqparast, lättvikt

Dessa två herrar möts också i Kanada den 28 oktober. Gouti har redan fem UFC-matcher under sitt bälte men har förlorat fyra av dessa. Enda anledningen till att han inte blivit sparkad ännu beror på att han har en underhållande fightingstil. Han brukar gå all in och lämna allt i buren. Hans motståndare har gått 1-1 i UFC och kan stoltsera med en seger över talangen Marc Diakiese. Gouti är rolig och att se på men det finns en orsak till att han inte vunnit så mycket de senaste åren. Han har ett record på 12 segrar och 4 förluster medan Haqparast har 9 segrar och bara två förluster.

Ett spel på Haqparast är ett säkert spel.

Unibet erbjuder Haqparast till 1.12 medan Gouti ger 5.75.

Mobilebet kan du spela Haqparast till 1.08 eller på Gouti till 6.65.

Betfair erbjuds Haqparast till 1.14 medan Gouti ger 5.50.

Bet365 erbjuder Haqparast till 1.14 samtidigt som Gouti erbjuds till 6.00

Artem Lobov vs Michael Johnson, lättvikt

Den här matchen var inte den som UFC först bokade. Det var tänkt att Lobov skulle möta en av Khabib Nurmagomedovs sparringpartner men den matchen ströks och istället kastade man in Johnson. Kanske inte så roligt för Lobov som nu får en mycket mer meriterad motståndare.

Johnson må ha haft det tufft på sistone men han har mött och besegrat mycket starka namn. Vad sägs om vinst mot Tony Ferguson för cirka sex år sedan. Likt Johnson har Lobov många förluster på sitt record. Lobov har förlorat 14 matcher och bara vunnit 13. Lobov som mest är känd för sin vänskap med Conor McGregor har förlorat fyra av sina sex senaste matcher.

Att Johnson är en väldigt pålitlig favorit är inte konstigt.

Unibet erbjuder Johnson till 1.20. medan Lobov ger 4.25.

Betfair erbjuder Johnson till 1.20 och Lobov till 4.50.

Hos Mobilebet kan du lira på Johnson till 1.14 medan Lobov ger 5.10.

Bet365 ger Johnson 1.18 medan Lobov ger 5.00.

Se fler av våra MMA speltips