UFC FIGHT NIGHT RDA VS LEE: MAX SOKOLOVS BETTING GENOMGÅNG AV HELA MATCHKORTET

Författare: MMABetz

Publicerad: 2019-05-18 00:00

Då var det dags igen för vår expert Max Sokolov att ge er sina bästa tips och analyser för dagens UFC-gala som denna gång äger rum i Rochester, USA. Galan toppas av en weterviktsmatch mellan Kevin Lee och Rafael Dos Anjos.

Som vanligt har han gjort en fantastisk grundlig genomgång där han gjort grovjobbet till alla er som vill lägga en slant på galan. Kolla in videon nedan innan ni ska betta på galan i helgen.

UFC återvänder till Stockholm och Globen för femte gången den 1:a juni med ett fullspäckat matchkort. Inför den galan har vi tillsammans med Betfair tagit fram en superdeal, där ni får 450kr att spela på ett HELT riskfritt spel & biljett till galan!
Regga er via våra länkar nedan, satsa 450 kr på valfritt spel på Betfair Spelbörs så får ni UFC-biljett värd 660kr! Går ert spel in så kammar ni hem pengarna. Går ditt spel inte in, då får du tillbaks pengarna, CASH och OMSÄTTNINGSFRITT! Biljetten till UFC-galan får du oberoende ditt spel! Det kan inte bli bättre! Men skynda er, det är endast de 50 första som får biljett till galan. 

TILL KAMPANJ