Veckans spelkupong: Fortsätter framgången? Vinn pengar med oss

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-05-30 00:00

Behöver du tips och vägledning inför helgens efterlängtade UFC Sverige? Ingen fara. Vi löser det. Det är bara att ta del av veckans spelkupong som många har utnyttjat och vunnit pengar genom. Förra veckan gick nämligen hela kupongen in och de som följde våra råd blev definitivt rikare.

Samtliga odds är hämtade från Betfair.

Alexander Gustafsson vs Anthony Smith

Det är intressant höra experter analysera och tippa matchen. När i princip det enda som talar emot en favoriserad fighter är hans eventuella brist på motivation så kan man konstatera att det råder en viss klasskillnad. Smith är en tuff fighter och kan vinna på lördag. Ingen tvekan om det. Men chanserna till det är ganska små.

The Mauler” tar hem det och han gör det på ett av två sätt; knockout eller poäng. Eftersom det erbjuds ganska bra odds på en så kallad dubbelchans (tippa två metoder i samma spel) så kör vi på det.

Spel på dubbelchans, KO och domslut, för Gustafsson ger 1.34 på Betfair.

Tonya Evinger vs Lina Länsberg

Tänker man efter har Länsberg inte fått en enda ”lätt” match sedan hon tågade in i UFC. Nu ställs hon mot ytterligare en högklassig motståndare. Amerikanskan Evinger är otroligt tuff och skicklig inom samtliga områden och har varit mästare i Invicta. Hennes specialitet är grappling och klinch.

Eftersom Länsberg är en bättre atlet med fler fysiska fördelar så tror jag hon kommer att kunna skrapa ihop till vinst. Det blir dock tufft men oddset är för saftig för att inte lägga sådant spel.

Spel på Länsberg ger 3.20 på Betfair.

Sung Bin Jo vs Daniel Teymur

Både koreanen Jo och svensken Teymur är två avslutsfighters. Det innebär att båda sällan går till domslut utan målsättningen är hela tiden att göra matchen kort. UFC-debutanten Jo har ett record på 9-0 varav 5 knockouts och 4 submissions. Teymur å andra sidan har bara gått till poängräkning en gång under hela sin MMA-karriär.

Vår starka uppfattning är att denna fight kommer sluta med en knockout. Vem? Det struntar vi i den här gången utan det är enbart metoden som vi tippar på.

Matchen slutar via knockout ger 2.1 på Betfair.

Kombinationsspel

Ett kombinations spel med samtliga tre spel på Betfair genererar i ett odds på 9.00. Det vill säga, satsa 100 kronor och du vinner totalt 900 kronor.

Ta del av vårt erbjudande som levereras i samarbete med Betfair som tillåter ett riskfritt spel på 450 kronor! Du får dessutom en exklusiv t-shirt på köpet (värde 299 kr). 
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips