UFC 241: Stipe Miocic kommer vinna mot Daniel Cormier

Speltips: Daniel "DC Cormier Vs Stipe Miocic

 • Spelstopp: 2019-08-18 04:30
 • Odds Spelat: 2019-08-14
 • Match: Daniel "DC" Cormier Vs Stipe Miocic
 • Spel: Stipe Miocic vinner!
 • Units: 7/10
 • Odds & spelbolag:
 • VINST
2.25

Author: Fredrik

Published: 2019-08-15 11:58

Äntligen har Stipe Miocic fått genom sin önskan. Nu på lördag möts Daniel Cormier (22-1) och Stipe Miocic (18-3) i en rematch 13 månader efter det sista mötet som var under UFC 226, juli 2018. I och med den vinsten blev Cormier “Double Champ”, dvs mästare i lätt-tungvikt samt tungviktsklassen i UFC. Med tanke på att UFC aldrig fick till en matchning mellan WWE-stjärnan Brock Lesnar och Cormier, så har nu mästaren fått nöja sig med en rematch.

Daniel Cormier info:

Daniel “DC” Cormier är 40 år gammal och har pratat om att detta kan vara hans sista fight i karriären. Hans enda 2 förluster har kommit mot samma motståndare, Jon Jones, varav ena senare blev ändrat till no contest. Men dessa förluster är i lätt-tungvikt. Tungvikt är viktklassen där Cormier började och där han fortfarande är obesegrad. 9 vinster har han i tungvikt om vi räknar de stora organisationerna Strikeforce och UFC. Cormiers styrka ligger mycket i hans brottning, en sport som han var världsklass i innan han gick över till MMA. Efter vinsten mot Miocic har Cormier hunnit med ett titelförsvar i en fight där han dominerade Derrick Lewis under UFC 230, innan han vann via en submission i den andra ronden (rear-naked choke).
Vid en eventuell vinst, så kanske vi får se en triologi mot ärkerivalen Jon Jones igen, frågan är då, blir det i tungvikt eller lätt-tungvikt.

Stipe Miocic info:

Stipe Miocic är som skapad för tungviktsklassen. Förre detta Golden Glove mästare med enormt krut i nävarna och även snabba och bra kombinationer. Hans brottnings bakgrund är också nåt man måste komma ihåg och det som är anledningen till att han är extremt svårt att ta ner. Miocic blev UFC-mästare när han vann över Fabricio Werdum för 3 år send via en första ronds KO. Därefter är han den ENDA UFC-mästare i tungviktsklassen som har försvarat sitt bälte 3 gånger. De försvaren kom mot Overeem, Dos Santos samt Ngannou innan Cormier lyckades besegra honom.
Miocic har gått och väntat på denna match i ett helt år och har öppet uttryckt att han tycker förra förlusten berodde på en “lucky punch”.

Sammanfattning av speltipset:

Det kommer bli en TUFF match, inget snack om saken. Men jag har min vinnare klar. I den första matchen hade Miocic fighten under kontroll. Cormier kunde inte hota med sina nedtagningar, de försöken manövrerade Miocic bort ganska enkelt. Miocic borde faktiskt dominera den stående delen, som före detta Golden Glove mästare, tack vare sin räckvidd. Men då gäller det att hålla avståndet och inte låta Cormier stänga distansen. Cormier största fördel som vi ser är i clinchen och i “pocket”, när inte räckvidden spelar någon roll. Även om Miocic inte har tävlat under ett helt år, så tror vi att motivationen för en revansch gottgör det. Oddsen inför matchen är 1.66 till Daniel Cormier och 2.25 till Stipe Miocic.

Speltips:

Stipe Miocic vinner. Miocic var oddsfavorit i förra mötet mot Cormier, nu är oddsen tvärtom, Cormier är favorit och Miocic underdog. De oddsen är felsatta enligt mig. Miocic kommer inte göra samma misstag som sist och även om Daniel Cormier har en stålhaka så är jag ganska säker på att Miocic kommer vinna denna fight via TKO/KO! Oddset för en vinst via TKO/KO är 3.00. Men jag väljer att satsa på en rak vinst på Miocic till 2.25 gånger pengarna. Tycker inte TKO/KO oddset är lika attraktivt som vinstoddset.

 • Miocic är UFC mest framgångsrika tungviktsfighter med 3 titelförsvar
 • Cormier är 15-0 i tungviktklassen och har ALDRIG förlorat en rond.
 • Miocic har 8 inches mer fördel i reach. Det är nästan 20 cm.
 • Cormier är obesegrad i tungvikt
 • Varken Miocic eller Cormier har aldrig förlorat via submission
 • 14 av 18 vinster har Miocics via KO/TKO
 • 10 av 22 vinster har Cormier via KO/TKO
 • Miocic har aldrig vunnit via submission
 • Miocic är 13 cm längre än Cormier
Se alla odds inför UFC 241
Stipe Miocic vinner mot Daniel Cormier
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDSUTFALL
29 Nov 05:45 Alexander Clausson Curtis Blaydes vs. Derrick Lewis UFC Vegas 15 Derrick Lewis vinner
4.00
William Hill