TID KVAR:

Joseph Benavidez vs Deiveson Figueiredo

UFC Fight Night: Benavidez vs. Figueiredo

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

UFC 247: Derrick Lewis kommer besegra Ilir Latifi

Speltips: Derrick Lewis Vs. Ilir Latifi

 • Spelstopp: 2020-02-09 04:00
 • Odds Spelat: 2020-02-07
 • Match: Derrick Lewis Vs. Ilir Latifi
 • Spel: Derrick Lewis besegrar Latifi
 • Units: 7/10
 • Odds & spelbolag:
 • VINST
1.75

Author: Johan Lorentzon

Published: 2020-02-07 10:13

Derrick Lewis (1.40) Vs. Ilir Latifi (10.00)

Derrick Lewis vs Ilir Latifi stats

Historia

Första matchen på huvudkortet på UFC 247 står ingen annan än vår egen Ilir Latifi för när han gör sin tungvikts-debut mot Derrick Lewis.

Lewis form har var lite upp och ned, men det han alltid tycks leverera är knockouts. Han stal vinsten från Alexander Volkov genom att avsluta matchen på knock sent i rond tre. Lewis har efter det dragit på sig två förluster, men dessa har också varit mot före detta mästare. Han blev dominerad och utdragen av Daniel Cormier i en titelchans och blev efter det även avslutad av Junior dos Santos. Senaste matchen var mot Blagoy Ivanov och där lyckades Derrick vinna på domslut för att ta sig tillbaka till vinnar-bordet.

Latifis UFC-karriär har verkligen varit upp och ned. Han har verktyg att ta ut vem som helst, men tycks ibland ha svårt att plocka fram dem i sina matcher då konditionen svikit honom. Han vann en domslutsseger över Tyson Pedro och lyckades även dra ut Ovince Saint Preux på en giljotin. Efter dessa två segrar har Latifi dragit på sig två förluster. Ena var en domslutsförlust mot Corey Anderson och efter det förlorade han på knockout mot Volkan Oezdemir. Det är dessa förluster som också fått honom gå upp en viktklass och testa vingarna i tungvikten.

Matchbild

I tungvikten kommer Latifi vara ännu mer explosiv, hans slagkraft var redan galen i lätta tungvikten och kommer vara ännu värre nu. Dock kommer han lida av att vara den mindre fightern både till längd och räckvidd. Smartast mot en fighter som Lewis hade varit att ta honom till marken likt hur Cormier gjorde.

Detta leder också till vilka problem som Lewis kan ställa till. Latifi må var en bra grappler, men Lewis är stor och kan gissningsvis matcha Latifi i styrka. Vi har också sett tidigare att Latifi haft problem att ta ned matcherna till marken trots sin brottning på grund av konditionen som falnar, om detta varit på grund av bantningen återstår att se. Det kommer inte vara en lätt match för någon av herrarna, men en av de så kallade x-faktorerna är att matchen går i Houston på Lewis hemmaplan och det kommer nog dra ut det bästa ur honom.

Vinnare: Lewis via KO/TKO (Oddset 1.75 på William Hill)

Derrick Lewis besegrar Latifi på 1.75
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS