UFC 247: Valentina Shevchenko kommer avsluta Chookagian

Speltips: Valentina Shevchenko Vs. Katlyn Chookagian

  • Spelstopp: 2020-02-09 05:45
  • Odds Spelat: 2020-02-07
  • Match: Valentina Shevchenko Vs. Katlyn Chookagian
  • Spel: Valentina Shevchenko via avslut
  • Units: 5/10
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
2.60

Author: Johan Lorentzon

Published: 2020-02-07 9:20

Valentina Shevchenko (1.08) Vs. Katlyn Chookagian (8.70)

Valentina Shevchenko vs Katly Chookagian

Historia

Det är även bältes-match i damernas flugvikt då mästarinnan Valentina Shevchenko tar sig an utmanaren Katlyn Chookagian.

Shevchenko är uppe på toppen tillsammans med Amanda Nunes som en av de bästa kvinnliga MMA-utövarna i världen och på en egen nivå i sina respektive division. Efter att ha förlorat mot Nunes (med små marginaler) tog hon sig tillbaka till vinnar-bordet och är nu 4-0 i flugvikts-divisionen, inräknat två titelförsvar. Efter ha vunnit ett domslut mot Joanna Jedrzejczyk, huvudsparkade hon Jessica Eye till seger och kommer nu från en dominant domslutsvinst över Liz Carmouche.

Chookagian har kanske inte vunnit sina matcher övertygande, men hon har förtjänat sin titelchans genom två domslutsvinster, ena över Joanne Calderwood och andra mot Jennifer Maia. Detta var efter att hon förlorade ett domslut mot Jessica Eye, som dessutom satte stopp för Chookagians vinst-streak på tre matcher.

Matchbild

Chookagian har verktyg, hon är en bra grappler och har hyfsat boxning. Dessutom fortsätter utvecklas för varje match som går. Hon har lyckats vinnas sina matcher med sin stående boxning, men saknar förmågan att kunna avsluta, vilket reflekteras i hennes resultat då alla vinster i UFC varit på domslut.

Shevchenko är dock på papper bättre på alla nivåer. Hennes stående är bättre så väl som marken och grapplingen. Trots att hon är kortare och Chookagian har längre räckvidd kommer Valentina starkare. Gissningsvis kommer “Bullet” kunna kontrollera matchen från det att rond-klockan ringer och sen avsluta i senare ronder vart matchen än hamnar

Vinnare: Shevchenko via avslut (Oddset 2.60 på William Hill)

Valentina Shevchenko via avslut på 2.60
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDSUTFALL
27 Sep 06:45 Alexander Clausson Israel Adesanya vs. Paulo Costa UFC 253 Paulo Costa vinner
2.4
William Hill
27 Sep 06:00 Alexander Clausson Jan Blachowicz vs. Dominick Reyes UFC 253 Jan Blachowicz vinner
3.30
William Hill