UFC 272 officiella trailer

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-02-15 16:10

Nu finns den officiella trailern för UFC 272 tillgänglig på Youtube. Galan går av stapeln den 5:e mars och har som huvudmatch ett möte i welterviktsdivisionen mellan två rivaler. Jorge Masvidal och Colby Chaos Covington kommer då göra upp i oktogonen.

UFC 272 lovar till blodsspill

Om snart cirka två veckor kommer äntligen en av UFC:s mest efterlängtade matchningar att äga rum. Då kliver de två welterviktarna Jorge ”Gamebred” Masvidal (35-15) och Colby ”Chaos” Covington (16-3) in i oktogonen. Masvidal och Covington har minst sagt ett turbulent förhållande. De började sin relation som bästa vänner på gymmet American Top Team i Miami, Florida. Covington skulle bland annat ha bott ett par månader i Masvidals lägenhet.

Dock surnade vänskapen till ordentligt och de två ses nu som mer eller mindre fiender. Trots att de båda nu har slagits i samma viktklass, har de aldrig mött varandra i en tävlingsmatch. Den 5:e mars är det dock dags för dem att drabba samman i en kamp som på papperet lovar till mycket god underhållning. Den officiella trailern inför galan, vilken UFC benämner som en ”grudge-match”, finns nu publicerad till Youtube! Se trailern inför UFC 272 i videon nedan!