Kai Kara-France missar mötet med Alex Perez under UFC 284

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-12-23 18:06

UFC-flugviktaren och nyzeeländaren Kai Kara-France kommer inte tävla under UFC 284. Detta står klart efter att han meddelat en skada som han ådragit sig under träningen. Följaktligen har hans planerade kamp med Alex Perez ställts in.

Inget UFC 284 för Kai Kara-France

Satt att äga rum i Australien den 12:e februari nästa år, är UFC 284 en gala fullsmockad med spännande kamper. Inte minst skall den nu regerande lättviktsmästaren Islam Makhachev (23-1) genomföra det första försvaret av sin titel mot den härskande fjäderviktskungen Alexander ”The Great” Volkanovski (25-1).

Bara det kommer bli en match värd att se. Dock är det fler kamper att förvänta under galan, såsom ett fjäderviktsmöte mellan Yair ”El Pantera” Rodriguez (14-3, 1 NC) och Josh Emmett (18-2). Dock är nu en match inställd, vilken var tänkt att äga rum i flugvikt mellan nyzeeländaren Kai ”Don’t Blink” Kara-France (24-10, 1 NC) och Alex Perez (24-7).

Detta beror på att den förstnämnde ådragit sig en skada under träningen och därmed kommer att missa galan i februari. Vilken typ av skada det handlar om har inte kommit fram, dock måste den anses vara allvarlig nog om France måste dra sig ur en kamp som ligger ett par månader framför honom.

Om UFC planerar att sätta upp ett nytt datum för France vs. Perez är inte känt i dagsläget.