Daniel Cormier helt skogstokig – Kolla videon!

Författare: Jaser Davari

Publicerad: 2018-02-28 00:00

Daniel Cormier är en av de främsta MMA-utövarna någonsin. Hans karriär är nästintill perfekt. Med sina framgångar i tungvikt såväl som lätt tungvikt går det att argumentera för att han är den främsta fightern genom alla tider.

UFC:s mästare i lätt tungvikt kommer den 7:e juli att kliva upp en viktklass och utmana Stipe Miocic om tungviktstiteln. Om Cormier vinner den matchen skulle han definitivt utnämnas till GOAT om det inte vore för en viss Jon Jones. Jon Jones är den ända som lyckats besegra Cormier, och han ha gjort det två gånger. I upptakten till deras möten framstod Cormier tydligt som the ”Good guy” och Jones som the ”Bad guy”. Familjefadern Cormier är alltid trevlig och en riktigt god förebild som idrottsman, medan Jon Jones alltid hamnar i trubbel. Han har åkt fast för kokain  och för att ha kört på en kvinna och lämnat platsen. För närvarande är han dopingavstängd.

Daniel Cormiers lagkamrat Khabib Nurmagomedov publicerade nyligen en video på sin Instagram som visar att även om den forne olympiska brottaren är en trevlig kille betyder det inte att han är någon mes. Här ses han elda upp sig själv inför sin match mot Volkan Oezdemir på UFC 220:

Let’s go @dc_mma DC what is it? This happen before his last fight in Boston #ufc220

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on