UFC-stjärnan Conor Mcgregor i ny skandal – ska ha fått barn med älskarinna!

Författare: Fredrik

Publicerad: 2019-02-02 00:00

Conor McGregor älskarinna

Ensamstående mamman, Terri Murray 26 år, hävdar att MMA-stjärnan Conor McGregor är pappa till hennes dotter och kräver att McGregor ska göra ett DNA-test. Enligt Terri ska den nu ett år gamla flickan Clodagh ha fötts nio månader efter att hon ska haft samlag med stjärnan som sägs vara god för nära 1 miljard kronor.

Så här säger Terri i en intervju med Irish Mirror:

I don’t want his money. I just want to prove he is Clodagh’s dad and I’m not lying.

Men den tvåfaldige UFC-mästaren med smeknamnet ”Notorious” förnekar det hela och hävdar att han inte haft något med henne att göra, utan den var en av hans vänner som låg med henne och att han är villig att ta ett DNA-test för att bevisa det.

Terri och McGregor, 30, träffade när han reste till Liverpool för 2017 Grand National mästerskapen. Hon säger att de hade sex den kvällen, detta ska vara fyra veckor innan hans långvariga flickvän Dee Devlin, 31, födde parets första barn; Conor McGregor Jnr.

På bilderna, som påstås att ha tagits i badrummet i McGregors hotelsvit, ser man McGregors hand glida in under hennes svarta läder minikjol.

Conor McGregor tafsar på Terry Murray
Här ser man Conors hand långt nere vid Terri Murrays kjol (Image: Daily Mirror)

Terri har också försökt bevisa sanningen genom att visa upp sociala medier meddelanden där han verkar förneka att han är Clodaghs pappa och påstår att hon faktiskt strulat med en av hans vänner.

I maj förra året valde Terri ansökt om underhåll av sin barn, med namnet McGregor som fader till flickan. Anledningen till att nu väljer att berätta sanningen från sitt håll är att hon känner att hon inte har någon annanstans att ta vägen.

Hon säger:

I’m still thinking I shouldn’t do this, it is wrong, It has got to the point, I’m living with my mum, on my own, with no job, with a baby, I’m struggling, it is harder than I thought it was. I really didn’t want to do this, I wish we could have sorted it out privately. I don’t know why he let it come to this.

McGregor sin vana trogen gjorde en spektakulär entré när han besökte den stora hästkapplöpningstävlingen Aintree med öppen skjorta och flashade alla sina tatueringar. Sjävklart flög han också dit i sitt privata jet. Efteråt ska han a besökt en nattklubb där även Terri och en vännina till henne ska ha varit den 9 april 2018.

Conor McGregor vid Grand National
Conor McGregor under hans besök på Grand National in 2017 (Image: Julian Hamilton/Daily Miiror)

Hon säger att hon blev bjuden till nedervåningen där MMA-stjärnan McGregor hade sitt privata bord på nattklubben Mansion efter att hon känt igen några av stjärnans vänner.

Efter en trevlig kväll på nattklubben ska Terri och hennes kompis därefter blivit bjudna till Hilton Hotel där McGregor bodde, för en efterfest.
Väl i stjärnans svit ska tjejerna gått in i badrummet för en drink med två av MMA-fighterns bekanta – där Terri säger att en av dem försökte sig på att förföra henne.
Hon säger:

Once there, the girls went into a bedroom for a drink with two of the fighter’s entourage – where Terri said one of them made a move on her.

I kissed him for a second but did not go near him. He was trying to put his hands up my skirt and I was like, ‘No, no’

Istället, säger hon, ska hon ha gått tillbaka in till McGregors svit där han befann sig med flertalet vänner.

Väl i rummet ska hon ha sagt; ”Hej” till Conor varpå han svarat; ”Jag har väntat på dig” och hon svarat; ”Jag har aldrig fått ta någon ordentlig bild med dig, skulle det passa att ta en bild nu?”

Vidare säger hon:

And he put his arm round with me and walked me into the (bed) room. In the room was an ensuite bathroom and he’s gone ‘Baby, I’ll give you a home movie never mind a picture’.

Jag skrattade och tittade in i spegeln när han lägger sina armar omkring mig när jag ska ta bilden.
Sen tänkte jag för mig själv när Conor började kyssa mig, ” Men Conor McGregor, herregud!”
Jag vet att han har en flickvän, men just i den stunden tänkte jag inte mer på det, jag började kyssa honom tillbaka.
-Jag kommer ihåg att jag sa: ” Har du en flickvän?”, varför han svarade han de har ett komplicerat förhållande och gått från att göra slut och vara ihop de senaste åren.

-Därefter sov vi tillsammans, eller ”sov och sov”, det blev inte så mycket sömn om jag ska vara ärlig”

Terri, som var singel vid den tiden, sa att ingen av dem använde preventivmedel och hävdar att han senare sa: ”Tänk dig om du skulle bli gravid, du skulle du bli klar ekonomiskt för resten av livet. Det skulle bli din gyllene biljett. ”

-”Jag sa till honom att jag inte hade något skydd och inte använder preventivmedel och hans svar var ” Ah f *** it, älskling ”.”

Efter ytterligare två dagar ska han enligt Terri kontaktat henne för att ha sex för andra gången på samma hotell.

Vid den här tiden han hon fått reda på att McGregors flickvän Dee var gravid.

Men hon sa: ”Det var inte mitt problem. Det är hans problem. Ingen kan skylla det på mig. Jag håller inte med om att det ska vara mitt fel. ”Jag är ledsen för den stackars tjejen, jag känner mig generad och skäms men saker händer och det är inte mitt fel.”

Senare den veckan flög McGregor hem till Irland. Nästa månad fick Terri reda på att hon var gravid.

Hon säger:

Jag skickade meddelande till Conor. Jag sa till honom att jag är gravid.

Terri säger att han aldrig svarade men under de följande månaderna har hon rådfrågat med sina vänner om hennes situation.

Terri vill bara bevisa att Conor McGregor är pappan till hennes dotter (Image: Julian Hamilton/Daily Mirror)

Clodagh Julie Murray föddes den 9 januari 2018, där det står att mor är Terri Murray, men faderns namn syns inte på födelsecertifikatet. Terri som tidigare jobbat på en juristfirma men som nu är heltidsmamma förklarar; ” Jag ville inte lägga in Conors namn som pappa eftersom min mamma sa: ” Om det kommer fram att han är pappan så kommer han utnyttja sina rättigheter, han har mer pengar än oss, skulle han vilja skulle han kunna komma och ta vårdnaden om henne och du skulle aldrig få träffa din dotter igen”

Det har under en längre tid funnits rykten på nätet om Terri och Conor McGregors romans och flört.
Screenshots från olika Instagram chattar mellan de har har cirkulerat samt att Terri själv har postat vissa bilder.

En Google-sökning på deras namn ger ett antal artiklar och bilder – inklusive vad som tycks vara en snap av Terri och McGregor, som påstås ha tagits i Mansion Club.

McGregor har varit med sin flickvän Dee sedan 2008 och de fick deras andra barn, en liten flicka, förra månaden.

Mamman Terri med dottern Clodagh i Liverpool. (Image: Julian Hamilton/Daily Mirror)

Terri betonade att hon inte är efter pengar för sig själv men erkände: ”Vem vill inte ha säkerhet för sitt barn?
Jag vill att mitt barn ska ha det bästa livet och jag vet att hans pengar kan hjälpa till med det.”

Men hon tillade: ”Om han gör det där DNA-testet, har jag sagt” Så behöver du behöver aldrig prata med mig igen, du kan bara försvinna från mitt liv”.

”Han säger till alla jag låg med någon annan. Han säger att min dotter är någon annan mans barn.”

”Det är inte rättvist och vi måste komma till ett avslut på denna historia”