Lista: 3 orsaker till varför du inte får missa Fedor Emelianenko vs Chael Sonnen

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-11 00:00

Natten till söndag arrangeras Bellator 208 i New York. Huvudmatchen består av en fight i tungvikt mellan legendariske Fedor Emelianenko och trash talk-kungen Chael Sonnen. Trots bådas relativt höga ålder så finns det flera goda anledningar till varför du bör se denna match. Här följer fyra av dem.

1.Kanske en sista chans att se den kanske bäste någonsin gå match

Emelianenko har hunnit bli 42 år gammal och har definitivt sina bästa år bakom sig. Den ryske stjärnan var under mer än ett decennium ett väldigt aktat namn i MMA-världen och länge ansedd som den bästa någonsin. Han må ha vunnit sex av sina sju senaste men det har kommit mot tvivelaktigt motstånd. Kanske blir hans 44:e match i helgen den sista.

2.Chael Sonnen levererar alltid en show

Säga vad man vill om Sonnens fightingstil och fight record men han levererar alltid, om inte i buren så gör han det utanför. Sonnen är en expert på att skapa hajp och underhålla sin publik. Oavsett vinst eller förlust vet man att det kommer bli ett nöje att se matchen.

3. Intressant match mellan två olika stilar

Sonnen är en känd brottare som nästintill alltid söker nedtagning och toppkontroll. Det har varit hans segerrecept sedan han började tävla professionellt. Fedor i sin tur är en gammal sambo-brottare med högexplosiv striking. Detta medför att matchen blir högintressant ur ett sportsligt synsätt. Vilken stil tar överhanden?

Speltips för matchen hittar du här.

Unibet erbjuder oddset 1.38 för Fedor och 2.90 för Sonnen.

Det är lite högre odds på Betfair som ger 3.00 på Sonnen och 1.36 för Fedor.

Se fler av våra MMA speltips