CM Punk stor oddsfavorit mot Floyd Mayweather Jr

Författare: Jaser Davari

Publicerad: 2018-02-15 00:00

Det är en ding-ding värld. Jag syftar inte på tidningen med helt fabricerade reportage och artiklar om saker som att jetsetare från Östermalm snortar ödlebajs av tristess, som utgavs mellan 1992 och 2000. Nej, jag syftar på att wrestlaren CM Punk och Floyd Mayweather Jr, den obesegrade boxaren, ryktas mötas i en MMA-match.

Det var i en intervju som Floyd Mayweathers farbror, tränaren Jeff Mayweather antydde att Floyd och Punk kan komma att mötas i en MMA-match. Trots rykten om att Mayweather skulle möta irländske Conor McGregor i sina första stapplande MMA-steg, hade farbrodern detta att säga om CM Punk i en intervju med Bloodyelbow:

I don’t know who that is, but we might actually whoop his ass first

Matchen är långtifrån att bli verklighet men amerikanska odds för det hypotetiska mötet har släppts. CM Punk står som klar favorit och oddsen ser ut som följande:

CM Punk: -300 (amerikanska odds) 1.33 (decimalodds, formatet som används i Sverige)

Floyd Mayweather Jr: +220 (amerikanska odds) 3.20 (decimalodds)

Att amerikanska oddsmakare gått ut med detta betyder egentligen ingenting. Betting-USA har en tendens att skapa odds kring lite vad som helst. Ett roligt exempel är ett bet om vad Kim Kardashian och Kanye Wests nästa barn kommer döpas till. Det mest populära alternativet var ”East”.

Oavsett sannolikhet är detta en match som kan generera enorma tittarsiffror!