in ,

Conor McGregor arresterad och häktad i Miami

Mcgregor i tjafs med ett fan över en bild

Conor Mcgregor häktad Miami mars 2019

Den tidigare dubble UFC-mästaren Conor McGregor är anklagad för två brott efter att ha slagit sönder ett fans mobiltelefon utanför ett känt Miami hotel i Florida, USA. Detta bekräftar Miamipolisen till MMA Fighting.

Mcgregor blev arresterad klockan 17:56 lokal tid på måndagskvällen pga  rån och skadegörelse efter incidenten som skedde efter att ett fan försökt ta en bild på MMA-stjärnan vilket fått McGregor att bli förbannad. Han ska då ha slagit till och ryckt ifrån denne person telefonen, kastat ner den på marken, stampat sönder den och därefter tagit med sig telefonen.

Händelsen ska enligt media ha fångats av övervakningskameror och McGregor ska inte ha arresterats omedelbart på platsen, utan polisen ska ha letat efter stjärnan som de senare har funnit och gripit någonstans vid Miami Beach.

 

Just nu sitter McGregor i Turner Guilford Knight Correctional Center och borgensumman för att bli släppt på fri fot i väntan på utredning ligger på totalt 12 500 dollar, vilket motsvarar 120 000 kronor.

McGregors advokat Samuel Rabin släpper följande uttalande om ärendet till MMA-Fighting reportern

“Last evening Conor McGregor was involved in a minor altercation over a cell phone that resulted in a call to law enforcement. Mr McGregor appreciates the response of law enforcement and pledges his full cooperation.”

Det är inte första gången som McGregor hamnar i trubbel med rättvisan. Även förra året i april så greps storstjärnan McGregor i samband med en UFC-gala som skulle hållas i Brooklyn, New York, då han tillsammans med ett gäng  gick till attack och kastade stolar och andra saker mot en buss full av andra fighter. Inne på den bussen fanns bland andra Rose Namajunas, vår svenske Ilir Latifi, Michael Chiesa och själva måltavlan för attacken Khabib Nurmagomedov.

McGregor blev nyligen klar med straffet på 25 samhällstimmar som ett av straffen var i det målet.

Mcgregor i Miami med familjen

Conor McGregor ska ha varit i Florida och Miami tillsammans med familjen för att fira sin mors 60-års dag och ska ha bott på lyxhotellet Versace Mansion.

Senast McGregor fightades var i oktober 2018  under UFC 229 där han förlorade med just Khabib Nurmagomedov efter en submission i den 4:e ronden.
En fight som slutade med en stor jätteskandal när Khabib efter matchen hoppade över buren och attackerade Conors lagkamrat Dillon Danis vilket fick igång en jättetumult som även inkluderade Conor McGregor. Resultatet av det blev en 6-månaders lång avstängning för McGregor och 50,000 dollar i böter av Nevada Athletic Commission (NAC).

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *