Conor McGregor har ”inget intresse” i att möta Floyd Mayweather igen

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-09-26 10:10

UFC-stjärnan Conor McGregor har kommit ut med att han inte har någon lust att gå en andra boxningsmatch med den obesegrade flerfaldiga mästaren Floyd Mayweather Jr. McGregor vs. Mayweather ägde rum i 2017, en kamp som den förstnämnde skulle komma att förlora via TKO.

Conor McGregor avvisar andra möte med Mayweather

Under en längre tid har en andra kamp i ringen mellan UFC-fightern ”Notorious” Conor McGregor (22-6 MMA/ 0-1 Boxning) och boxningslegendaren Floyd ”Money” Mayweather Jr. (50-0, 27 KOs Boxning) diskuterats i kampsportscirklar. Efter att de två under möttes sensationella förhållanden i 2017, har således en andra match alltid varit något som legat i baktankarna hos såväl experter som fans.

Det tycks nu dock som att McGregor själv inte har några större ambitioner på att se sig själv stå i ringen mot Mayweather igen. I ett nu borttaget inlägg på irländarens Instagram, visade han upp en bild på sig själv och Mayweather i ringen följt av texten ”Not interested”.

Både McGregor som Floyd tjänade enorma summor på deras match, vilken slutade i en vinst för den obesegrade boxningsmästaren via TKO. Likväl som det var ett sensationellt möte, fanns det många fans på båda sidor av kampsportssfären som motsatte sig deras kamp, vilken sågs mer som en pengamässig uppgörelse än en legitim boxningsmatch mellan två tävlande.