3 saker som kan hända om Conor McGregor förlorar på UFC 229

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-09-25 00:00

Conor McGregor tog lång tid på sig att återvända till UFC-buren. Det har passerat snart två år sedan han senast tävlade – då mot Eddie Alvarez på UFC 205.

Den 6 oktober möter han, som många noterat, obesegrade ryssen Khabib Nurmagomedov under UFC 229 i Las Vegas. Allt om den matchen kan du läsa här. De flesta spelbolagen har Nurmagomedov som favorit mot McGregor. Frågan är vad som sker om McGregor förlorar matchen. Här är tre saker som kan ske vid torsk.

1. Returmatch mot Floyd Mayweather

Den var i fjol som Conor McGregor gick match i boxning mot legendariske och obesegrade Floyd Mayweather. McGregor höll ut till de senare ronderna men fick slutligen se sig som besegrad via teknisk knockout. Men det kanske viktigaste för McGregor var lönen som matchen genererade. Galan såldes rekord mycket och enligt uppgifter fick McGregor uppemot 100 miljoner dollar för sin insats. Att möta Mayweather en gång till är säkert därför mycket lockande.

2. En karriär i Hollywood

McGregor har karisma och mycket charm. Att vid eventuell förlust mot Nurmagomedov gå över till filmbranschen är inte omöjligt och framför allt med tanke på pengarna som erbjuds utan att han behöver bli slagen. Många andra MMA-stjärnor har gjort samma resa, bland annat Ronda Rousey, men ingen har riktigt slagit igenom på riktigt. Kanske gör det så för McGregor. Vem vill inte se honom i nästa Guy Ritchie-rulle?

3. Ny karriär i WWE

Precis som kollegan Rousey har gjort så är WWE alltid ett alternativ för de allra främsta UFC-stjärnorna. Med sin personlighet, trash-talk och utseende vore han ett självklart mål för WWE-ägaren Vince McMahon. Vad sägs om ett tag-team bestående av just Rousey och McGregor?

Missa inte årets bästa kampanj där man får en exklusiv t-shirt samt 100X i odds på Conor samt 60X i odds på Khabib. Den kampanjen får ni inte missa! Läs mer om Conor och Khabib oddsen här.
Ta del av MMABETZ fina erbjudande med alla oddsboostar inför galan här!
Ta del av erbjudandet här