in

Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov: Sitt cageside för 115 000 kronor

Dyra biljettpriser för att se mötet mellan Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov

Khabib-Nurmagomedov-Conor-McGregor-ufc-bur

Den största matchen i MMA-historien äger rum den 6:e oktober på T-Mobile Arena i Las Vegas. Det är UFC 229 som går av stapeln där den karismatiske och kontroversielle Conor McGregor äntrar buren sedan ett längre uppehåll. Den forne fjäder- och lättviktsmästaren ställs mot den obesegrade och nuvarande lättviktsmästaren i UFC, Khabib Nurmagomedov.

Information kring biljettpriser har släppts på flertalet MMA-sajter och det gäller att dra åt sig öronen. Biljettdistributörer som Viagogo.se och Vividseats.com har redan nu släppt biljetter och de kostar multum!

Dessa två företag har trissat upp priset på biljetterna och vill du sitta cageside kostar det dig ca. 115 000 kronor. De absolut sämsta biljetterna har företagen släppt för ca. 700 dollar, vilket motsvarar ca. 6000 kronor!

Trustpilot.com som är en sida för privatpersoner som skriver recensioner, totalsågar Viagogo.se efter att de känt sig grundlurade av företaget som hetsar sina kunder till att köpa biljetter. Det gör de genom att sätta en ’timer’ som tickar ned med antalet biljetter som försvinner ju längre tiden går.

Enligt andra uppgifter kommer det finnas biljetter för en bra mycket billigare peng, och AXS.com som är en trovärdig biljettdistributör kommer släppa biljetter till galan klockan 10:00 den 17:e augusti.

De mer troliga och påstådda priserna är som följer;
Övreläktare, 200 dollar vilket motsvarar ca. 1800 kronor.
Undreläktare, 300 dollar vilket motsvarar ca. 2700 kronor
Parkett, 2500 dollar, vilket motsvarar ca. 22 500 kronor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *