Conor McGregors tidigare motståndare blir skallad, petad i ögonen, lämnar buren i vrede!

Författare: MMABetz

Publicerad: 2017-09-05 00:00

Tidigare UFC-fightern och The Ultimate Fighter vinnaren , Diego Brandao (22-12) tog sig an lättviktaren, Akhmed Aliev (16-4) i Dagestan under ”Fight Nights Global”.

Brandao startade vilt och fick ner Aliev i början av första ronden och fortsatte med hårda slag och hoppande knän. Aliev visste väl om Brandaos historik med dålig cardio och väntade på att reda ut stormen, men frågan är om han ville göra det med ärliga metoder. Det börjar med att han skallar Brandao, sen petar honom i ögonen. Lite senare så skallar Dagestaniern Brandao igen och när domaren försöker avbryta så får han in några ground and pounds. Detta gör Brando vansinnig som gör en upkick på halsen på Aliev innan han ställer sig upp, stampar omkring i oktagonen och till slut bestämmer sig för att hoppa över buren och lämna matchen.

Brandao förlorar matchen via TKO på ”retirement” efter att blivit tvungen tillbaka in till buren för domarens officiella beslut, pekar finger till publiken och blir tvingad att ställa upp på bilder.

Kolla in videon nedan för att se hela spektaklet:

Diego Brandao vann över Dennis Bermudez i finalen av The Ultimate Fighter säsong 14 och därefter fortsatte med ett record på 6-4 i UFC oktagonen och mötte bland annat Conor McGregor innan han blev av med sitt kontrakt p.g.a att han åkte fast för innehav av vapen samt fler fall av misshandel. Han har alltid varit extremt svår och har haft mycket problem, men frågan är om det var hans fel denna gång, vad tycker ni?