Ilir Latifi till Daniel Cormier: ”Du kan inte gömma dig från mig!”

Författare: Jaser Davari

Publicerad: 2018-07-24 00:00

Ilir Latifi OSP Daniel CormierSvensk MMA har verkligen varit på tapteten de senaste tiden. Först Ilir Latifis skada och inställda match mot Glover Texeira sedan Alexander Gustafssons inställda match. Nu väljer dock Malmösonen Ilir Latifi att utmana dubbelmästaren Daniel Cormier.
– Du kan inte gömma dig från mig DC, säger ”Lyftkranen från Rosengård” i en direkt utmaning på Instagram. 

Sensast vi såg Ilir Latifi i buren var när han besegrade Ovince Saint Preux med en stående giljontin i den första ronden under UFC on FOX 28. 34-åringen har fem vinster på sina sex senaste matcher vilket innebär ett av divisionens bästa vinstfacit. Det har nu medfört att Latifi valt att utmana den store och nykrönte dubbelmästaren Daniel Cormier – i ett direkt möte om mästarbältet.

Så här hade han att säga via sin Instagram:

Ilir Latifi menar på att ”DC” inte vill möta Alexander Gustafsson – men att han inte kan gömma sig från honom. Han ber även Cormier att inte ducka matchen för att han förtjänar chansen.

Nu återstår det bara att se om vi får se vår svenske stjärna bli den blott andre att gå en titelmatch i UFC – den första är som bekant Ilir Latifis kompis och lagkamrat Alexander ’The Mauler’ Gustafsson.