Se de amerikanska oddsen för MMA-matchen mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather Jr

Författare: Jaser Davari

Publicerad: 2018-02-08 00:00

Amerikanska oddsmakare tenderar att skapa odds kring lite allt möjligt. Oddsmakare i USA har till exempel skapat odds kring när bevis för utomjordiskt liv kommer se dagens ljus. Man borde därför inte ta det på för stort allvar att en MMA-match mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather Jr. kommer äga rum, med anledning av att odds för matchen kommit upp till ytan.

I dem amerikanska oddsen för en eventuellt MMA-match mellan stjärnorna är Conor McGregor stor favorit. Oddsen för Mayweather ligger på +550 vilket blir 6.0 enligt decimaloddsen vi använder oss av i Sverige. Conor McGregor ligger på -900 eller 1.1 enligt decimaloddsen.

Oddsen är nästan exakt likadana för deras första match i boxning, men då låg oddsen istället till Floyd Mayweathers fördel.

Mayweather besegrade McGregor i spektaklet till boxningsmatch. Efter att McGregor visat förvånansvärt god förmåga i början av matchen, besegrade Mayweather irländaren i den 10:e ronden via teknisk knockout. McGregor gjorde dock ingen större skada i boxningsmatchen mot amerikanen Mayweather.

Mayweather är dock pensionerad för tillfället och McGregor har inte försvarat sin titel sen han tog titeln från Eddie Alvarez för 2 år sen. En match mellan stjärnorna är därför osannolik, men som vi lärt oss tidigare, inte omöjlig.