in

UFC-stjärnan säker på sin sak; Conor McGregor kommer knocka Khabib Nurmagomedov

UFC-kommentatorn Dan Hardy tippar Khabib Nurmagomedov-Conor McGregor

conor mcgregor knockar eddie alvarez

MMA-experten och förre UFC-fightern Dan Hardy har liksom många andra av sportens profiler givit sig på att analysera och tippa utgången i årets absolut mest hajpade match; den mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor.

Den regerande mästaren Nurmagomedov och förre mästaren McGregor möts natten mellan den 6-7 oktober på T-Mobile Arena utanför Las Vegas, i den självklara huvudmatchen vid UFC 229.

Ryske pälsmösseentusiasten Khabib erövrade det vakanta bältet vid UFC 223 i april efter en övertygande poängseger över Al Iaquinta. Hans motståndare, den självutnämnde ”kungen” har faktiskt inte gått en MMA-match sedan hösten 2016. Även för irländaren var hans senaste match den då han erövrade lättviktsbältet.

Den här matchen hade varit het när som helst de senaste två åren, men efter den numera ökända incidenten inför UFC 223 då McGregor attackerade en buss med en lastkärra – en attack för vilken Khabib ska ha varit det huvudsakliga målet – är den givetvis hetare än någonsin.

Med detta som bakrund är Hardy säker på vem som kommer vinna denna supermatch; Conor McGregor och det via knockout! Det speltipset ger hela 3.00 pengarna på Mobilebet.

RYGGA HARDYS TIPS HÄR

Ni kan se Hardys analys i videoklippet nedan och under det så kan ni se oddsen för matchen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *