in , ,

Conor McGregor vill möta Anderson Silva: “Vore en ära”

MMA-legendaren Anderson Silva bevisade med sin insats mot Israel AdesanyaUFC 234 att han fortfarande kan tävla på den högsta nivån. Den 43-årige mellanviktaren förlorade förvisso matchen på domslut men med tanke på hans två år långa frånvaro och förhandsspekulationerna så presterade han över förväntningar.

En annan stjärna som också noterade detta faktum från sitt vardagsrum i Irland var Conor McGregor. När matchen mot Adesanya var över så skickade McGregor ut hyllning till Anderson på Twitter.

Inte helt osannolikt

Som ni kan läsa av tweeten så hyllar McGregor inte bara Silva utan han tackar även ja till den utmaning som brassen tidigare har uttryckt. När Silva för en tid sedan först föreslog en match mot Conor McGregor så skrattade många – men kanske är det inte helt osannolikt. Det har bokats in mer galna matcher än så.

Det mesta talar dock för att McGregors nästa fight blir mot Donald Cerrone. En match som enligt “Cowboy” kommer att gälla interim-bältet i lättvikt då mästaren Khabib Nurmagomedov blir borta fram till senare i höst. Läs mer om det här.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *