Chael Sonnen: Sean Brady är det perfekta motståndet till Khamzat Chimaev

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-11-23 17:03

MMA-veteranen och nu expertkommentatorn Chael Sonnen har pekat ut Sean Brady som en utmärkt motståndare för Khamzat Chimaev. Både Brady och Chimaev är obesegrade som proffs och slåss i UFCs welterviktsdivision. De är även mycket grappling-fokuserade i sin kampstil.

Bör Khamzat Chimaev möta Sean Brady?

Det finns många inom MMA-sfären som respekterar den gamla fightern ”Uncle” Chael Sonnens (31-17-1) åsikter om vad som försiggår inom sporten. Sonnen pensionerade sig från buren i 2019 efter cirka 22 år inom sporten, där en större del spenderades i UFC. Trots att han inte längre går kamper är Chael fortfarande involverad i sporten, där han främst är aktiv på sin YouTube-kanal.

I en av sina senaste monologer föreslår Sonnen en intressant kamp i UFCs welterviktsdivision. Enligt honom, är amerikanen Sean Brady (15-0) det perfekta motståndet till det svenske MMA-fenomenet Khamzat ”Borz” Chimaev (10-0). De båda två står i dagsläget som obesegrade i sin professionella karriär. De ligger även relativt bra till i rankningen, där en seger kunde betyda mycket för framtida titelaspirationer. Varken Chimaev eller Brady har en motståndare planerad till sina respektive nästa matcher.

Hör Chael Sonnen argumentera för Khamzat Chimaev vs. Sean Brady i videon nedan!