Dan Hooker får inresevisa till USA och UFC 266

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-09-20 13:22

Förra veckan kunde det rapporteras att den nyzeeländska UFC-fightern Dan Hooker saknade ett visa för inresande till USA. Det såg ut som om den 31-årige lättviktaren skulle missa sin match under UFC 266. Nu har dock Hooker fått sitt visa, och är på väg till staterna.

Dna Hooker går kamp till helgen

Det var osäkert förra veckan om Dan ”The Hangman” Hooker (20-10) skulle kunna närvara under UFC 266, planerad att drabba samman med afghanen Nasrat Haqparast i lättviktskamp under galan, saknade Hooker ett visa för inresande till USA. Desperationen hos ”The Hangman” gick så långt att han försökte kontakta den amerikanska ambassadören till Nya Zeeland Kevin Covert för hjälp.

Nu har dock Hooker på något vis lyckats få inresetillstånd. Med breda smilband och flygbiljetten i högsta hugg lade han under gårdagen upp en video på Twitter, i vilken han bekräftar att hans ”gnisslande hjul” har blivit oljade. Det tycks som om UFC 266 väntar 31-åringen!

Squeaky wheel gets the oil.

Kampen mot Haqparast blir den andra under 2021 för Hooker. I hans första match för året drabbade han samman med den forne Bellator-mästaren Michael ”Iron” Chandler (22-6). Hooker skulle komma att förlora den bataljen via TKO i den första ronden.