Derek Brunson vs. Roman Dolidze ryktas bli av till UFC 295

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2023-07-25 18:09

Enligt en rapport på sociala medier, planeras en mellanviktskamp i UFC mellan Derek Brunson och Roman Dolidze till galan den 11:e november. Matchen skulle bli den andra under 2023 för båda männen samt en kamp i topp-10 rankningen.

Brunson vs. Dolidze

För varje vecka som går tycks det som om den planerade galan UFC 295 får mer spännande tillökning i kamper. Huvudmatchen är redan satt till att bli en våldsam sammandrabbning om tungviktsbältet, när mästaren Jon ”Bones” Jones (27-1, 1 NC) skall ta sig an den tidigare titelhållaren Stipe Miocic (20-4).

Nyligen kom det även rapporter om att organisationen planerar ytterligare en titelkamp till galan i weltervikt. Ytterligare en match som ryktas bli av den 11:e november är en spännande mellanviktsstrid inom divisionens topp-10 rankning. det handlar då om amerikanen Derek Brunson (23-9), som sägs ta sig an georgiern Roman ”The Caucasian” Dolidze (12-2).

Både Brunson och Dolidze har redan hunnit med ett oktogonframträdande vardera under 2023, där de båda även upplevde en förlust. I dagsläget rankade nummer 8 respektive nummer 9 som mellanviktare i UFC, kommer matchen ha en betydelse i rankningen för de två slagskämparna.

Nyheten om kampen kommer från MMA-reportern Giorgi Kokiashvili via Twitter.

Fight Announcement!  Per my and Setanta Sports sources, Roman Dolidze will fight Derek Brunson at UFC 295on November 11th!