Zabit Magomedsharipov klar för ny match – möter hemmafighter i Boston

Författare: MMABetz

Publicerad: 2019-08-07 15:18

En av de största talangerna i UFC, Zabit Magomedsharipov (17-1 MMA, 5-0 UFC), är klar för en ny match i UFC. Den ryske fjäderviktaren kommer att sig an amerikanen Calvin Kattar(20-3 UFC, 4-1 MMA) på UFC on ESPN 6 den 18:e oktober i Boston.

Zabeast

Magomedsharipov har imponerat enormt på fans under sina fem matcher i UFC, där han vunnit alla och avslutat tre av sina motståndare. Det som har imponerats mest är att den 28-åriga Magomedsharipov är bra på alla distanser. Hans striking, grappling och brottning på riktig hög nivå och det syns i hans record, där han har vunnit 13 av sina vinster via avslut, 7 på submission och 6 på TKO/KO.

Kattar

Amerikanen Kattar har endast en förlust på sina tretton senaste matcher. För tillfället har han en vinstsvit på två matcher där den senaste var en knockoutvinst mot den forne titelutmanaren Ricardo Lamas. Även Kattar är en väldigt duktig all-around fighter som är både bra på backen och på fötterna, men hans främsta vapen är hans striking. Av sina 20 vinster har Kattar vunnit 12 av dem via avslut, där 9 har varit via TKO/KO.

Matchkort

  • Dominick Reyes vs. Chris Weidman
  • Calvin Kattar vs. Zabit Magomedsharipov
  • Maycee Barber vs. Gillian Robertson
  • Brendan Allen vs. Eric Spicely