Här är Colby Covingtons nästa motståndare enligt oddsmakarna

Författare: MMABetz

Publicerad: 2020-09-24 16:11

Nu har oddsmakarna släppt odds där du kan betta på vem som ska bli Covingtons nästa motståndare. Den brittiske fightern Leon Edwards är favoriten just nu.

Covingtons nästa motståndare enligt oddsmakarna

Nu har oddsen släppts för vem som welterviktaren Colby Covington kommer att möta härnäst. Covingtons senaste match var mot Tyron Woodley. Covington vann efter att Woodley gett upp i den femte ronden på grund av en revbensskada. Covington såg fantastisk ut och lyckades dominera ända från början till slut.

Betta på Covingtons nästa motståndare

Det var precis vad Covington behövde efter sin TKO-förlust mot welterviktsmästaren Kamaru Usman. Nu är frågan vem Covington kommer att möta härnäst. Covington tog minimal skada i sin förra match, så UFC lär försöka få tillbaka honom i oktagonen snart.

Hans nästa motståndare kommer att vara ett stort namn och nu kan du betta på vem du tror att hans nästa motståndare blir. Kolla in oddsen här nedanför:

  • Leon Edwards +300
  • Jorge Masvidal +350
  • Kamaru Usman +450
  • Gilbert Burns +500
  • Nick Diaz +750
  • Stephen Thompson +900
  • Conor McGregor +1500

Leon Edwards favorit

Enligt bettingoddsen är det Leon Edwards som de flesta tror blir Covingtons nästa motståndare. Edwards började som en underdog på +300, så om den matchen blir av kommer du att vinna 300 dollar om du hade satsat 100 dollar. Om Covingtons forne klubbkamrat Jorge Masvidal blir nästa motståndare skulle du vinna 350 dollar på en lika stor insats.

Längre ner på listan hittar du några mer otroliga alternativ, men de är ändå värda att titta på. En returmatch med Usman verkar till exempel inte så troligt just nu.

Vem vill du att Colby Covington ska slåss mot i sin nästa match?