Henry Cejudo går efter Aljamain Sterling och Sean O’Malley i senaste utspel

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-11-11 15:30

Den tidigare dubbelmästaren i UFC Henry Cejudo har åter en gång givit sig ut på sociala medier för att dela ut verbala örfilar till sina kollegor. Den här gången är det den regerande bantamviktsmästaren Aljamain Sterling samt UFC-stjärnan Sean O’Malley som ”Triple C” ställt in siktet på.

Henry Cejudo kritiserar Aljamain Sterling för ”money fight”-önskan mot Sean O’Malley

Ack den som ställer sig på fel sida av den tidigare UFC-mästaren Henry ”Triple C” Cejudo (16-2). Genom de gångna åren har ”The King of Cringe” visat på en mycket god förmåga att smäda andra fighters på sociala medier. Det finns ingen som tycks ligga bortom hans vy, då de flesta har visat sig vara ett legitimt mål för 35-åringen.

När det dock är någon han skulle kunna gå kamp med, såsom Alexander ”The Great” Volkanovski (25-1) eller Aljamain ”Funk Master” Sterling (22-3), kan Cejudo vara riktigt brutal i sina verbala angrepp. Det är uttalanden från just Sterling som nu bemötts av en ”Triple C” som inte direkt är glad över.  Den regerande mästaren har nämligen givit uttryck för n önskan om att få gå en så kallad pengamatch med ”Sugar” Sean O’Malley (16-1, 1 NC).

I sin kritik mot ”Funk Master”s önskan anklagade Cejudo sin landsman för att vilja möta O’Malley då han, enligt den forne dubbelmästaren, enbart skall besitta brottningsfärdigheter när det kommer till sin sexualitet. Cejudo passade även på att kalla Sterling för Whoopi Goldberg i sitt Twitter-inlägg.

Look Whoopi Goldberg…. you want Suga Sean O’Methly because the only thing he can wrestle with is his sexuality. Sign the Contract bitch.

Det var nyligen som Cejudo uttryckte en önskan om att återvända till sporten, för att där gå en kamp om bantamviktstiteln mot Sterling. Det är därmed inte förvånande att han skulle vara besviken över mästarens önskan om O’Malley-match.