Nate Diaz väntar otåligt på UFC-match

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-04-26 19:51

Publikfavoriten och UFC-veteranen Nate Diaz har uttryckt en klagan över att inte ha en kamp planerad. Diaz, som har en match kvar på sitt nuvarande UFC-kontrakt, har snart gått 10 månader utan ett oktogonframträdande. Enligt honom, är han redo att återvända till buren.

Nate Diaz vill ha en UFC-match

Det var i juni förra året som man senaste kunde se den nu 27-årige Nate Diaz (20-13) gå en kamp i UFC:s oktogon. Där ställdes han mot engelsmannen Leon ”Rocky” Edwards (19-3, 1 NC) i en kamp som varade i fem ronder. Trots en god avslutning på matchen, slutade den i en förlust för Diaz. Det blev hans tredje nederlag på raken i organisationen.

Enligt rapporter skall Diaz nu enbart ha en match kvar på sitt nuvarande kontrakt med UFC. Det har under en tid diskuteras bland såväl fans som MMA-profiler om det kommer bli hans sista framträdande i UFC. Dock har Diaz inte någon match planerad för tillfället, vilket han nu klagar över på sociala medier.

Ingen McGregor-kamp för Diaz

Enligt Nate, skall han vara redo att återvända till oktogonen. Frånvaron på vare sig ett datum eller motståndare är något han anser beror på att UFC inte dragit sitt strå till stacken när det kommer till att hitta honom hans sista kamp på kontraktet. Han gör det även klart att han inte tänker möta ”Notorious” Conor McGregor (22-6) för en tredje gång.

UFC, I been trying to fight everybody and no go what’s the hold up ? I’m not fighting Conor he sucks. I’ll fight some one quit slow rolling me please. Thanks.

Vem kan komma bli nästa motståndare att möta Diaz i buren? Blir det i sådana fall hans sista framträdande i UFC?