Postern för UFC 268 har blivit publicerad

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-10-04 18:20

Postern för den kommande UFC-galan den 6 november har nu blivit publicerad av organisationen. Under UFC 268 möts den regerande welterviktsmästaren Kamaru Usman och utmanaren Colby Covington för en andra gång i oktogonen.

Postern för UFC 268

Med cirka en månad kvar tills oktogonen läggs i strålkastarnas ljus har UFC publicerat den officiella poster som annonserar för UFC 268. Galan äger rum den 6 november och har som huvudmatch en titelkamp i welterviktsdivisionen. Där skall den regerande mästaren Kamaru ”The Nigerian Nightmare” Usman (19-1) ta sig an sin ärkerival Colby ”Chaos” Covington (16-2) i en kamp som på papperet lovar till mycket god underhållning.

Utöver Usman vs. Covington 2, kommer även en titelkamp i kvinnornas stråviktsdivision ta plats i oktogonen under galan. Även det är ett returmöte, när mästarinnan ”Thug” Rose Namajunas (10-4) försvarar sitt bälte mot den forne titelhållaren i viktklassen Weili ”Magnum” Zhang (21-2)

En tredje batalj som bör få det att vattna i de blodslustande smaklökarna är ett möte i lättviktsdivisionen mellan två topprankade fighters. Den publikpopuläre Justin ”The Highlight” Gaethje (22-3) tar sig an den tidigare mästaren i Bellator Michael ”Iron” Chandler (22-6), en kamp där prestationsnivån kommer att bedömas utefter mängden blod på canvasen!

Se postern för UFC 268 nedan!