in ,

Se oddsen för Conor McGregor vs Donald Cerrone

Det har snackats om en match mellan Conor McGregor och Donald Cerrone ganska mycket på senare tid. Mycket pekar på att fighten blir av. Enligt Cerrone kommer matchen dessutom att vara om interim-bältet i lättvikt. Läs mer om det här.

Trots att fighten ännu inte är bekräftad officiellt och inga avtal är påskrivna så går det att spela på resultatet. Unibet har öppnat slussen och släppt oddsen för just McGregor vs Cerrone.

McGregor erbjuds till 1.44 medan Cerrone ger 2.65 gånger pengarna. 

Spelbolagens experter bedömer därmed att McGregor har störst chanser att vinna. McGregor har ett record på 21 segrar och 4 förluster. 30-åringen hade en väldigt aktiv karriär fram till 2016 men har sedan dess bara gått en match i MMA. Den kom mot Khabib Nurmagomedov och slutade med förlust via submission i fjärde ronden.

“Cowboy” är betydligt mer aktiv och hör till kanske den mest aktive fightern i UFC idag. 35-åringen har ett record på 35 segrar och 11 förluster. Under samma period som McGregor bara gick en match så mäktade Cerrone med hela 8 matcher.

Därför är Conor favorit

Anledningen till att McGregor anses vara favorit beror på att den här matchen tros bli en stående affär. McGregor har i tidigare matcher med samma förutsättningar aldrig sett hotad ut och troligen bedömer man hans stående egenskaper som vassare än Cerrones. Att Cerrone hunnit bli äldre och svajar rejält i form är också bidragande faktorer till att han är en underdog.

Det som dock inte bör förglömmas är att Cerrone är en väldigt stark grappler vilket många menar är McGregors kryptonit.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *