UFC 272 Embedded: Avsnitt 1

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-03-01 16:32

Nu finns det första avsnittet av vlogserien UFC 272 Embedded publicerat till Youtube. Där kan du följa förberedelserna inför helgens gala, i vilken bland annat Jorge Masvidal och Colby Covington möts i huvudmatchen.

UFC Embedded 272 I

Nu till helgen kommer en mycket lovande gala att braka loss i T-Mobile Arena, Las Vegas. De tidigare vännerna och nu rivalerna Jorge ”Gamebred” Masvidal (35-15) och Colby ”Chaos” Covington (16-3) står redo att göra upp i en blodskamp i oktogonen. Det faktum att de två är högt rankade i UFC:s welterviktsdivision kommer i andra hand. Först och främst är det en batalj mellan två män som tycks bära på en sann avsky för varandra.

I sedvanlig tradition har UFC dokumenterat upptrappningen inför helgens gala genom sin vlogserie UFC Embedded. Det första avsnittet som täcker UFC 272 finns redan upplagt på Youtube. Här får man följa fjäderviktaren Bryce ”Thug Nasty” Mitchell (14-0) på sin bondgård. Colby Covington går igenom ett av de sista träningssessionerna i Miami, Florida innan hans avfärd till Las Vegas. Den tidigare lättviktsmästaren i organisationen Rafael dos Anjos (30-13) besöker en skjutbana för att slappna av, samt Jorge Masvidal anländer till flygplatsen i Las Vegas med sitt team.

Se det första avsnittet av UFC 272 Embedded i videon nedan!