UFC Free Fight: Se Alexander Volkanovski vs. Max Holloway 2

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-09-03 12:28

Nu har UFC publicerat den andra fjäderviktstitelkampen mellan den regerande mästaren Alexander Volkanovski och en forne titelhållaren Max Holloway till YouTube. Kampen gick likt den första till ett beslut, och likt den första var det Volkanovski som fick vandra hem som segraren även den här gången.

Alexander Volkanovski bemästrar Max Holloway en andra gång

När den tidigare fjäderviktsmästaren i UFC Max ”Blessed” Holloway (22-6) slutligen led sin första förlust på fjorton kamper i divisionen, ansågs det vara en välförtjänt segraren som stod på andra sidan oktogonen. Den australiensiske Alexander ”The Great” Volkanovski (22-1), som under en längre tid hamrat sin väg fram genom viktklassen, levererade en mycket god insats den kvällen i Las Vegas under UFC 245. Via ett enhälligt beslut kunde han erövra det bälte som än idag sitter spänt runt hans midja.

Dock är Holloway en legend inom UFCs fjäderviktsdivision. Även om han inte imponerade i deras första kamp, skulle ”The Blessed Express” få sig en andra chans att försöka bemästra den lille australiensaren. Nu har UFC sett det som lämpligt att lägga upp just den matchen, Volkanovski vs. Holloway 2, på YouYube. Även detta möte gick Volkanovskis väg via beslut. Dock finns det många fans där ute som anser att en högt presterande Holloway borde ha belönats med ett återvunnet bälte följande kampen.

Se Volkanovski vs. Holloway 2 i videon nedan!