UFC London: Darren Till missar kampen med Jack Hermansson

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-07-07 16:21

Den planerade mellanviktskampen i UFC mellan svenske Jack Hermansson och engelsmannen Darren Till kommer inte bli av till det satta datumet. De två skulle klivit in i oktogonen mot varandra under tillställningen i London, England. Nu kommer dock nyheten att Till har skadat sig under träningen.

Jack Hermansson mister motståndaren till UFC London

De som varit förväntansfulla på Jack ”The Joker” Hermanssons (22-7) andra kamp i oktogonen under 2022, kommer möjligen få vänta lite längre. Den svenske UFC-fightern var planerad att möta Englands Darren ”The Gorilla” Till (18-4-1) under galan som äger rum den 23:e juli i London, England. Det hela såg bra ut, där två svenskar var satta att gå kamp på huvudkortet. Hermansson är den ena, och den andra är ingen annan än den gamla lätta tungviktsstjärnan i Alexander ”The Mauler” Gustafsson (18-7).

Medans den sistnämnde fortfarande har sin match kvar, kan det samma inte sägas om ”The Joker”. Rapporter meddelar nu om att Darren Till har skadat sig under träningen inför den stundande kampen, en skada som tvingar honom till att dra sig ur mötet. Det är i dagsläget okänt om vad som kommer att ske med Hermansson vs. Till framöver. UFC har inte kommit ut och avslöjat vad de tänker om situationen. Det är även okänt om organisationen planerar att ta in en ny motståndare till Hermansson, eller om han helt skrapas från det rådande matchkortet.